Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΓΕΧ: Έχασε σε...ζούγκλα!


Αυτό το οποίο πρέπει να τονιστεί είναι ότι αξίζουν πολλά μπράβο στα κορίτσια της ΑΓΕΧ και παράλληλα είναι λυπηρό σε ένα παιχνίδι γυναικείου μπάσκετ να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτριών.
Από του χάρου τα δόντια γλίτωσαν οι κοπέλες της ΑΓΕΧ, αν και τρεις από αυτές, η Πριόνα, η Χαλικοπούλου και η Τάρλα μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο!
Απίστευτο κι όμως αληθινό και θα περιμένουμε να δούμε τι αποφάσεις θα πάρουν οι αρμόδιοι, αφού το κλειστό στο οποίο αγωνίστηκε η ΑΓΕΧ μετατράπηκε σε ζούγκλα, καθώς μάλλον η χαλκιδέικη ομάδα έπρεπε να χάσει με το ζόρι και …έχασε στην παράταση με 63-60.
Το σκορ στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού ήταν 50-50 και τα δεκάλεπτα: 15-13, 25-31, 38-38, 50-50.
Με επιμέρους σκορ 13-10 στην παράταση όμως, το ταμπλό έγραψε 63-60 για τον Απόλλων Πατρών που προκρίθηκε στη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Το συγκεκριμένο γεγονός πάντως λίγο ενδιαφέρει μπροστά στα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του ματς.
Με την ΑΓΕΧ αγωνίστηκαν οι Κούκου, Χαλικοπούλου, Κομνηνού, Μπρέλλου, Πριόνα, Βαφειάδη, Καλπακλή, Μπασούκου, Βάρκα, Βατίκαλου, Θεοδώρου και Τάρλα.
Κορυφαία για τις φιλοξενούμενες ήταν η Βαφειάδη.
Διαιτητές ήταν ο Ζέρβας και η Κωνσταντινίδου, που δεν προστάτεψαν σε καμία περίπτωση την ομάδα της ΑΓΕΧ, με συνέπεια τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις που ακολούθησαν και οδήγησαν τρεις Χαλκιδέες στο Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου