Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ: Ανακοίνωση εναντίον Φωτίου!


Ο Γιάννης Φωτ
Κατά του Γιάννη Φωτίου στρέφεται η Προποντίδα με ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή τη διαιτησία στο ντέρμπι με την Δροσιά στην πρεμιέρα της Α1 Κατηγορίας. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Προποντίδας καταγγέλλει τον διαιτητή του αγώνα Δροσιά-Προποντίδα για το πεντακάθαρο πέναλτυ που δεν έδωσε στο 60’ του αγώνα και που κατά την άποψή μας ήταν καθοριστικό για την διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για πιο λόγο δεν δόθηκε τέτοιο πέναλτυ.
Λάθος σε τέτοια φάση δεν μπορεί να γίνει και δυστυχώς άλλος ένας
διαιτητής του ΣΔΠΕ άρχισε να μας δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα.
Οφείλουμε να δημοσιοποιήσουμε διάφορα γεγονότα που έλαβαν χώρα και που μας προβληματίζουν για το μέλλον:
1ον) Ο διαιτητής άλλα είπε στον παράγοντα του Σωματείου μας και άλλα στον παρατηρητή διαιτησίας όσον αφορά την φάση του πέναλτυ.
2ον) Στον αγώνα υπήρχε και υπερπαρατηρητής διαιτησίας ο κ. Γιάννης Φωτίου, αναπληρωματικό μέλος της ΕΟΔ ΕΠΣΕ αλλά κατ’ εμάς γενικό κουμάντο , αφού η ΕΠΣΕ τον διατήρησε αναπληρωματικό μέλος όταν παραιτήθηκε.
Ο κος αυτός πρόλαβε να δηλώσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ΕΠΣΕ – ΕΟΔ ΕΠΣΕ ότι η φάση είναι καθαρή, μη σεβόμενος ότι υπήρχε παρατηρητής διαιτησίας και μάλιστα παλαιός πρόεδρος επιτροπής δαιτησίας.
Γιατί κύριε Φωτίου δεν περίμενες να δεις την Έκθεση του παρατηρητή και μετά να εκφέρεις άποψη;
Γιατί κύριε Φωτίου δεν λες έστω ότι μπορεί να έκανε λάθος ο διαιτητής;
«ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΟΥΝ »
Με την ανακοίνωση μας αυτή δεν προσπαθούμε να τύχουμε της εύνοιας της διαιτησίας αλλά να πάψει ο κος Φωτίου να ασχολείται με την ΕΟΔ ΕΠΣΕ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου