Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΑΣΙΛΙΚΑ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 0-3

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρυσάφη, η Χαλκίδα δεν δυσκολεύτηκε να προκριθεί στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Εύβοιας, επικρατώντας στα Βασιλικά της ομώνυμης ομάδας με 3-0.
Ο Χρυσάφης έκανε χατ-τρικ και παράλληλα έκανε πολύ εύκολη την ζωή του Α.Ο. Χαλκίς, που δίχως να κοπιάσει και σε ρυθμούς ρελαντί σφράγισε το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.
Όπως και στο παιχνίδι με την Τριάδα την περασμένη εβδομάδα έτσι κι εχθές ο Α.Ο. Χαλκίς έβαλε γκολ από τα …αποδυτήρια.
Ο Χρυσάφης βρήκε χώρο στα καρέ των Βασιλικών και με σουτ έκανε το 0-1, αφήνοντας να εννοηθεί για το τι θα επακολουθήσει.
Ο ίδιος παίκτης στο 17’ έκανε το 0-2, αυτή την φορά με κεφαλιά, όμως φαίνεται πως ο έμπειρος μέσος είχε βάλει «στόχο» το χατ-τρικ κι όταν βρήκε την ευκαιρία δεν την άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη.
Πιο συγκεκριμένα στο 40’ με σουτ έκανε το 0-3 και πολλοί θεώρησαν ότι το σκορ θα έπαιρνε πολύ μεγάλες διαστάσεις, καθώς ο Χρυσάφης είχε πάρει φόρα και η Χαλκίδα πέρα από τα τρία γκολ είχε απολέσει σωρεία …ευκαιριών.
Παρόλα αυτά το σκορ στο β’ ημίχρονο έμεινε στα επίπεδα του 0-3, με την Χαλκίδα πάντως να συνεχίζει να πιέζει την αντίπαλη άμυνα, δίχως όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, τουλάχιστον όσον αφορά την επανάληψη.
Ο Ιορδανίδης ήταν πρωταγωνιστής στις περισσότερες φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από την εστία του Ηλιοδρομίτη, λίγο όμως η αστοχία, λίγο οι σωτήριες επεμβάσεις του αντίπαλου γκολκίπερ δεν εκτόξευσαν το σκορ…
Ουσιαστικά ήταν μία καλή προπόνηση, όχι μόνο για την Χαλκίδα, αλλά και για τα Βασιλικά, που μέτρησαν τις δυνάμεις τους κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.
Άλλωστε τα Βασιλικά έδειξαν τα «προσόντα» τους στο περασμένο ματς με το Προκόπι, όταν και νίκησαν με 5-4.
Στο χθεσινό ματς δεν ήταν δυνατόν να περιμένουν κάτι παραπάνω, από απλά μία καλή εμφάνιση.
Όπως δεν ήταν δυνατόν να δημιουργήσουν και προβλήματα στην άμυνα της Χαλκίδας, πόσο μάλλον στον Αδαμόπουλο που ήταν θεατής στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.
Αυτό το ματς πλέον πέρασε στην ιστορία και σίγουρα και τις επόμενες μέρες δεν θα απασχολήσει ιδιαίτερα τόσο την Χαλκίδα όσο και τα Βασιλικά, ενώ θα πρέπει να τονιστεί η άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της Χαλκίδας από τους ανθρώπους της βορειοευβοϊώτικης ομάδας.
Όταν η Χαλκίδα θα κληθεί να εμφανιστεί εκ νέου στο προσκήνιο της συγκεκριμένης διοργάνωσης θα παίξει σε νοκ-άουτ ματς εκτός έδρας με τους Καθενούς, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαποστόλου, με βοηθούς τους Καλαμάτα-Σιμιτζή.
ΒΑΣΙΛΙΚΑ: Ηλιοδρομίτης, Κομποθανάσης, Μάρκου, Διαμαντής (55’ Αντωνίου), Αντωνίου, Αναγνώστου (50’ Αναστασίου), Χαρβαλιάς, Σταματούλας, Πολίτης (70’ Λαδογιάννης), Θαλασσινός, Ρουσόδημος.
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ: Αδαμόπουλος, Καλλιμάνης, Γούναρης (60’ Τσίγκρος), Νικολόπουλος, Μακρής, Μπιρμπίλι, Μανιάτης (70’ Καλογερόπουλος), Κακάβας (75’ Θωμάς), Ιορδανίδης, Χρυσάφης, Λέκκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου