Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Χρήσιμα συμπεράσματα

(φωτό αρχείου από το ματς Λήλας-Λουκίσια για το κύπελλο)
ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2-1 
Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι μέσα από το οποίο ο προπονητής των Λουκισίων Γιάννης Καραμπάς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα έδωσαν οι «πορτοκαλί» το απόγευμα του Σαββάτου, κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας, επικρατώντας με 2-1, κόντρα σε μία ομάδα η οποία την περσινή σεζόν στον όμιλό της στη Δ’ Εθνική τερμάτισε στην 2η θέση και…τρέφει ελπίδες ακόμα και για άνοδο στην Γ’ Εθνική, μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα που έχει «μπλέξει» το Ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους υποβιβασμούς ομάδων και την ειδοποίηση κάποιων άλλων, που καλούνται να τις αντικαταστήσουν.
Στο προχθεσινό φιλικό τώρα, ο Γιάννης Καραμπάς χρησιμοποίησε τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του, σε ένα παιχνίδι που τα Λουκίσια έδειξαν… καλά σημάδια, αν και ακόμα υπάρχει χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες.
Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 35’ με ωραίο πλασέ του Τσομπάνη και έκαναν το 1-0, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 48’ σε 1-1.
Τα Λουκίσια όμως που είχαν την εδαφική υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 75’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ευσταθίου για το 2-1, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Στο νικηφόρο φιλικό με την Τριγλία ο Γιάννης Καραμπάς παρέταξε τους Κουτρούμπα, Παπαδόπουλο, Μαντζώρο, Καραμπά, Ζαχαριά, Ευσταθίου, Γίγα, Δήμου, Ανέστη, Τσομπάνη και Φαρούκ, ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σούτζογλου(γκολκίπερ), Μπαρκόσης, Μημιγιάννης, Δέδες, Ζυγογιάννης, Καραμπέτσας, Λουκατζίκος.
Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Σπανός, με βοηθούς τον Νέγρη και την Δεσποτοπούλου από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ευβοίας.
Την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα των Λουκισίων, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει ομάδα από το τοπικό Βοιωτίας(μέχρι το βράδυ του Σαββάτου οι άνθρωποι της ομάδας ήταν στην διαδικασία αναζήτησης αντιπάλου, χωρίς να τον έχουν προσδιορίσει), με τον Γιάννη Καραμπά να προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής, περισσότερο σε παίχτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας.
Όσο για το ερχόμενο Σάββατο ο αντίπαλος είναι «κλεισμένος» και αυτός θα είναι ο Αίας Ταύρου, ένα ματς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Λουκισίων και θα έχουν την ευκαιρία και οι φίλαθλοι να ξαναδούν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, μιας και οι επίσημες υποχρεώσεις θα αρχίσουν σε περίπου ένα μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου