Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ακαδημία Ιστιαίας - Όλυμπος Γυμνου 0-0

 Σε ένα αγώνα μεταξύ των δύο ουραγών της Α1 φιλοξένησε η «Ακαδημία Ιστιαίας» τον «Όλυμπο Γυμνού» στο Δημοτικό Γήπεδο Ιστιαίας. Ένα παιχνίδι που αν και ήταν δυνατό, δεν είχε πολύ
σημαντικές φάσεις σκοραρίσματος και οι δυο ομάδες δεν βοήθησαν τον εαυτό τους βαθμολογικά με το τελικό αποτέλεσμα που δεν είχε γκολ. 
Σε ένα αγώνα μεταξύ των δύο ουραγών της Α1 φιλοξένησε η «Ακαδημία Ιστιαίας» τον «Όλυμπο Γυμνού» στο Δημοτικό Γήπεδο Ιστιαίας. Ένα παιχνίδι που αν και ήταν δυνατό, δεν είχε πολύ
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ, αλλά το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς καμιά σημαντική φάση. Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Γιάννη Βογιατζή να έχει υψηλότερους ρυθμούς και περισσότερες ευκαιρίες. Ειδικά μετά το 60΄ έψαχναν επανειλημμένα για ανοίγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, το πρόβλημα τελικά όμως είναι πως αν και τέτοιες ευκαιρίες βρέθηκαν, δεν υπήρχε ο παίκτης εκείνος που θα κατάφερνε να τις ολοκληρώσει με επιτυχία. 
Σίγουρα οι ευκαιρίες ήταν περισσότερες για την «Ακαδημία» αλλά και οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο καλές στιγμές με τον αρχηγό τους, τον Δημήτρη Ντούρμα που όμως ολοκληρώθηκαν άδοξα.

Φάσεις του παιχνιδιού
16΄ Κόρνερ του Ανέστη βρίσκει το κεφάλι του Αφένδρα που βρίσκεται μέσα στην μικρή περιοχή και στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
26΄ Ωραία σέντρα του Ανέστη ψάχνει για το κεφάλι του Παπανδρέου που τελικά δεν βρίσκει την μπάλα.
56΄ Η μπάλα μετά από όμορφη σέντρα καταλήγει στον Ντούρμα και εκείνος με έξυπνο σκαφτό σουτ στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο του Δαμάσκου.
70΄ Ο Κρυσταλόγιαννης μπαίνει από δεξιά της περιοχής του Μωραϊτη, δίνει πάσα στον Παπανδρέου και εκείνος με τη σειρά του γεμίζει τον Λάντζο. Εκείνος βρίσκεται τετ α τετ με τον Μωραϊτη και πραγματοποιεί σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ.
86΄ Ο Ντούρμας μπαίνει από δεξιά και αφού φτάνει στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, πραγματοποιεί δυνατό σουτ που στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο του Δαμάσκου.
89΄ Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του Ζαχαριά μετά από σέντρα και εκείνος από πολύ κοντά την στέλνει λίγο έξω από το κάθετο σου Δαμάσκου.

Ακαδημία Ιστιαίας (Γ. Βογιατζής)
Δαμάσκος, Αφένδρας, Αρσενόπουλος, Παπανδρέου, Γλύκος, Μισιρλής, Λιαποδημήτρης, Σιάνος, Λάντζος (75΄ Γαβριήλ), Ανέστης (29΄ Σελίμης), Λεκοσιώτης (54΄ Κρυσταλόγιαννης)

Όλυμπος Γυμνού (Μ. Σταματούκος)
Μωραϊτης, Κιούσης Δ, Κουσέρης, Κιούσης Ε, Βεσέλι, Σκεμπές (66΄ Μπακριτζής), Κοντός, Σταματούκος (42΄ Ζαχαριάς), Ντούρμας, Μπαρούτας, Μπασούκος (Μπεκτάς)

Διαιτητής: Μ. Πόγκας
Βοηθοί: Κ. Αργύρης – Β. Τσιφλάκου

Μπεκιάρης Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου