Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Εστω και δύσκολα η ομάδα της Τριάδας επιβλήθηκε του Δύστου με το βραχύ 2 - 1.

Εστω και δύσκολα η ομάδα της Τριάδας επιβλήθηκε  του Δύστου με το βραχύ 2 - 1.
Το σύνολο του κ. Μπιρσίμη που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι  ευτύχησε να προηγηθεί στο 3ο μόλις λεπτό με τον Χασάνδρα Δ μετά από μεταβίβαση του Κουιμτζίδη.Μετά την επίτευξη του τέρματος όμως, η Τριάδα δεν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, και στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 50΄η ομάδα του Δύστου που μπήκε δυνατά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πηλιχό που εκμεταλεύτηκε  αμυντικό λάθος.Το παιχνίδι που βασίστηκε περισσότερο στη δύναμη και το πάθος των παιχτών, ορίστηκε με νίκη του Παντριαδικού στο 82΄όταν το κόρνερ που εκτέλεσε ο Κουιμτζίδης στο κέντρο της άμυνας του Δύστου και αδυναμία των αμυντικών να απομακρύνουν την μπάλα, έδωσε την ευκαιρία στο Σταύρου να σκοράρει για το 2 - 1 και να δώσει την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του που αγωνίζεται για την παραμονή της στην κατηγορία.
Παντριαδικός (Μπιρσίμης)

Ευαγγελινός, Καραμπέτσος, Χασάνδρας Γ, Μπόκαρης, Γκρινιάρης(Σταύρου), Σαρρής, Σκριβάνος, Κατσίκης, Κουιμτζίδης, Γιαννουκάκος(Κεχαγιάς), Χασάνδρας Δ(Βλάχος).

Α.Ο Δύστου (Παν. Ηλίας)

Λαθούρας, Τσαλιαγκός (Μπάνος), Ευδοξιάδης, Σαμπάνης, Παντέλης, Πιλάτης, Αναστασίου (Ντόβολης), Ηλίας, Πηλιχός, Μαστροκώστας Γ, Μαστροκώστας Χ (Μάλλιαρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου