Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Σε έναν αγώνα που οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι ο ΑΟ Λουκισίων κατάφερε να φύγει νικητής

Σε έναν αγώνα που οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι ο ΑΟ Λουκισίων κατάφερε να φύγει νικητής και μάλιστα με καθαρό σκορ 3-1 εκμεταλευόμενος τα ατομικά λάθη των γηπεδούχων που επέφεραν τα δύο γκολ.
 
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν το Αυλωνάρι και κατάφεραν στο 10' με ένα διαγώνιο συρτό χλιαρό σουτ του Τσιβίκα να ανοίξουν το σκορ 0-1. Η ομάδα του Αυλωναρίου μετά το γκολ που δέχθηκε είχε τρείς μεγάλες ευκαιρίες, στο 13' με τον Φραγγή να πλασάρει απέναντι στον τέρμα μόνος του και τον να διώχνει με τα πόδια, στο 16' δυνατό σουτ του Βογιατζή μπλόκαρε πάνω στην γραμμή ο Μόνος και στο 17' Βογιατζής και Τσαλιαγκός δεν μπόρεσαν να πλασάρουν μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 35' ήρθε η ισοφάριση για το Αυλωνάρι όταν ο ο Φραγγής έκανε σέντρα και ο Τσαλιαγκός Β από κοντά και πλάγια κεραυνοβόλησε τον Μόνο 1-1.

Στην επανάληψη ο αγώνας ήταν μοιρασμένος και τα Λουκίσια είχαν μια καλή στιγμή στο 53' σε κεφαλιά του Καλοχωρίδη. Στο 57' ένα παιδαριώδη λάθος του Κεφάλα έφερε το δεύτερο γκολ των Λουκισίων. Ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου μπλόκαρε την μπάλα,

την άφησε για να πάρει φόρα να διώξει και ο Λάμπρου την έσπρωξε στα δίχτυα γράφοντας το 1-2. 

Στο 67' έγινε μια φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών όταν ενώ η μπάλα ερχόταν στα καρέ του Μόνου ο Τσαλιαγκός Β κρατήθηκε και ανατράπηκε με τους γηπεδούχων να ζητούν πέναλτι. Στο 68' τα Λουκίσια κλείδωσαν την νίκη με τον Λάμπρου που δέχθηκε μπαλιά στα πλάγια και από κοντά πλάσαρε τον Κεφάλα γράφοντας το 1-3.Στο 88' ο Βογιατζής είχε ένα καλό σουτ που έδιωξε ο Μόνος ενώ στο 88' πλασέ του Σπυρόπουλου μπλόκαρε ο Κεφάλας. Τελευταία φάση του αγώνα στο 91' με τον Τσιβίκα να σουτάρει δυνατά αλλά άουτ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου