Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ένας Ληλας που ήξερε τι ήθελε και πήρε αυτό που ήθελε 4-1 τον Ευβοϊκό


Ένας Ληλας που ήξερε τι ήθελε και πήρε αυτό που ήθελε κατανίκησε τον χλωμό Ευβοϊκό με 4-1 ο οποίος σε ελάχιστα σημεία πίεσε τον γηπεδούχο και υπεταγη φυσιολογικά με το βαρύ σκορ 4-1! 
Από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό του ματς και από το πρώτο λεπτό με γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον βοηθό κ  Καμπούρη έτσι με το καλήμερα ο Λήλας μπήκε στον χώρο των γκολ αρχής γενομένης από το 14΄οπου ο υπέροχος σήμερα Κούμας θυμίζοντας κάτι από τα παλιά άνοιξε το σκορ αφού δέχτηκε μπαλιά ακριβείας του Ζαχαρία και ο σκόρερ περνά τον Κωτροτσιος και πλασάρει τον Βυργιωτη γράφοντας το 1-0. Η συνέχεια δεν αφύπνισε τον Ευβοϊκό και ο Ληλας το βιολί του και με τον Σιμιτζή έκανε το 2-0 βάζοντας τα θεμέλια για την νίκη του! Τα πράγματα άλλαξαν λίγο με το γκολ του Βαρτζη στο 43' μετά λάθος αμυντικού του Λήλα 2-1.



Το β΄ημιχρονο βρήκε τον Ευβοϊκό να προσπαθεί για την ισοφάριση μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι και το πρώτο τέταρτο να πιέζει να πετύχει κάτι καλό όμως ο Χαλιώτης είχε άλλη άποψη και στο 58΄απο λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων πέτυχε το 3-1 κλειδώνοντας το παιχνίδι!
Ο Ευβοϊκός προσπάθησε να αντιδράσει με κάποιες ευκαιρίες αλλά άκαρπες.Από την άλλη ο γηπεδούχος προσπάθησε να για να διευρυνει το σκορ πραγμα που το πέτυχε με παλικαρίσιο πεναλτι που κέρδισε ο Γκούμας και εκτελεί ο  Σιμιτζης έκανε  το τελικο 4-1! στο 92΄γραφοντας τον επίλογο του σημερινού παιχνιδιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου