Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Τα μοιράστηκαν όλα οι 2 ομάδες στο γήπεδο της Καστέλλας

Τα μοιράστηκαν όλα λοιπόν οι 2 ομάδες στο γήπεδο της Καστέλλας αφού το ισόπαλο αποτέλεσμα τους έδωσε από ένα βαθμό.
 Δύο κατεξοχήν  επιθετικές ομάδες που σκοράρουν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, αλλά με  αμυντικά κενά που οι προπονητές τους πρέπει να διορθώσουν. Η ομάδα της Δροσιάς στο 1ο' πρώτο κιόλας λεπτό έχασε σημαντική ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Μπαϊμπάκη αλλά το πλασέ του τελευταίου έφυγε λίγο άουτ. Ότι δεν κατάφερε ο Μπαϊμπάκης όμως, το κατάφερε ο Ματζούνης στο 14' με πέναλτι που κέρδισε ο Σπυρόπουλος από τον Ρουσοδήμο.
Έτσι η Δροσιά ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ με 1 - 0, αλλά για μόλις δυο λεπτά αφού στο 16΄ ο Μήτρου επιχείρησε συρτή σέντρα σουτ, ο Σολογιάννης δεν συγκράτησε τη μπάλα (παιδαριώδες λάθος), και ο Ζήσης πού καραδοκούσε έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 40΄ο Μακρής με κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ του Σπανού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σολογιάννη που απέκρουσε και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί. Ο Κυρόπουλος στο58' θα κρατήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα για την ομάδα του όταν απέκρουσε σουτ του Μπαϊμπάκη, αλλά δεν θα κάνει το ίδιο και στο 70' όταν ο ίδιος παίχτης μετά το κόρνερ του Ματζούνη στο 2ο δοκάρι με κεφαλιά θα κάνει το 1 - 2 για την ομάδα της Δροσιάς. Η χαρά για την ομάδα της Δροσιάς όμως κράτησε μόλις ένα λεπτό, αφού ο Τσαμίχας εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο των αμυντικών της Δροσιάς και με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 2 - 2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Πολύ καλή η διαιτησία των Λάμπρου-Στρομπούλη-Σπανού.

Καστέλλα (Κιαπέκος)
Κυρόπουλος, Ταυρής, (Πεσχύρας), Καπετάνιος), Ταψής, Ρουσοδήμος, Ράζος, Σπανός, Μακρής, Γιούλης (Νικούλης), Τσαμίχας, Μήτρου, Ζήσης.

Δροσιά (Γιακόβλεβιτς)
Σολογιάννης, Μαντζούνης, Κηπιώτης, Δεληγιάννης (Σουλιωτάκης),  Τσούτης, Αντωνόπουλος, Σπυρόπουλος, Κατσίκαρος, Παναγιωτάκος (Σάλεμ), Μπαϊμπάκης, Φρυγανάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου