Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ομάδα οδοστρωτήρας!


ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΜΕ 51-65, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.

Το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος φέτος η Παναγίτσα και με εκπληκτικό φίνις στη σεζόν καθαρίζει δίκαια και άνετα την υπόθεση παραμονή, κάτι που δικαιούταν εκατό τις εκατό βάσει της συνολικής εικόνας στο πρωτάθλημα.
Αυτή ήταν η δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Τσαούση, που συνοδεύτηκε κι από εντυπωσιακή εμφάνιση, κάνοντας επίδειξη δύναμης σε μία ισχυρή έδρα και κατακτώντας δίκαια το διπλό με 51-65, δίνοντας δωρεάν σεμινάρια στην άμυνα και έχοντας σωστές και ώριμες επιλογές στην επίθεση.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν όλα τα θετικά στοιχεία χθες πάνω στο παρκέ, ήταν πολύ καλά διαβασμένοι, μπλοκάροντας τα ατού των γηπεδούχων και η νίκη τους ήρθε δίκαια και σχετικά εύκολα μετά την εκπληκτική εμφάνιση ιδίως στο τελευταίο 10λεπτο.
Η Παναγίτσα με αυτή τη νίκη σφράγισε οριστικά την παραμονή της στην Γ’ Εθνική και τώρα πρέπει να κάνει απλά πράγματα, να πάρει δηλαδή δύο παιχνίδια μέσα στην Χαλκίδα, απέναντι σε βατούς αντιπάλους και να ανανεώσει το ραντεβού της και πάλι για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Εθνική κατηγορία.
Το πιο πιθανό βέβαια είναι η Παναγίτσα να κάνει κι ένα πολύ καλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας κάνει έναν εξαιρετικό β’ γύρο, για μία ομάδα που έδειξε να διαχειρίζεται με απίστευτη ωριμότητα την δυνατή σφαλιάρα της πρεμιέρας του β’ γύρου στο τοπικό ντέρμπι από τον Γυμναστικό.
Έκτοτε η Παναγίτσα ήταν μία διαφορετική ομάδα και με τα δύο σερί διπλά απέδειξε πως μπορεί να κερδίζει αγώνες που «καίνε» ακόμα και μακριά από το γήπεδό της.
Η Παναγίτσα ξεκίνησε εντυπωσιακά προηγήθηκε 13-22 στο α’ 10λεπτο, όμως οι γηπεδούχοι στη συνέχεια, βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση ξαναμπήκαν στο ματς, πλησιάζοντας στο τέλος του ημιχρόνου στους 3 πόντους (30-33).
Ο αγώνας ήταν ντέρμπι στη γ’ περίοδο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο, όμως μετά το 43-45 οι παίκτες του Τσαούση «πέρασαν χειροπέδες» στους αντιπάλους τους, έκλεισαν όλους τους δρόμους προς του καλάθι τους και με επιμέρους σκορ 8-20, έχοντας παράλληλα εξαιρετικές επιλογές και στην επίθεση, έφτασαν στη νίκη θρίαμβο με 51-65.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Στρατομήτρος και Σαρικάς.
Από την Παναγίτσα δεν υπήρξε παίκτης που να υστέρησε στην άμυνα, ενώ επιθετικά φάνηκαν οι Περούλης, Τσίτσης, Γυφτονικολός και Παπακώστας.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Ξανθός-Καρακάσης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-22, 30-33, 43-45, 51-65.
ΕΝ. ΙΛΙΟΥ (Καρακώστας): Μπελάς 5 (1), Σπηλιόπουλος 3 (1), Σκαλωμένος 5 (1), Σολωμός 4, Στρατομήτρος 11 (3), Σαρικάς 13, Καλαμάρας 5 (1), Λοίζος 4, Καραγιώργος 2.
Ε. ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Τσαούσης): Δέδες 5, Κουτσογιάννης 7, Παπακώστας 15 (1), Περούλης 12, Τσίτσης 11 (1), Γυφτονικολός 11, Καλέργης 4, Μπέλλος, Ρουμελιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου