Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Συνέχεια στις ήττες!


Το αρνητικό σερί των αποτελεσμάτων τους συνέχισαν οι Αβαντίδες, καθώς γνώρισαν την ήττα, αυτή την φορά από την 6η στην βαθμολογία Καρδίτσα με 3-0 στο γήπεδο «Καλαμακίδη» της Κανήθου.
Οι φιλοξενούμενες ήταν καλύτερες καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, καθότι πιο έμπειρες από τις Χαλκιδέες, που αγωνίστηκαν στην πλειοψηφία τους με κορασίδες κι έτσι κατάφεραν να πάρουν μία εύκολη νίκη.
Από τα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου η ομάδα της Καρδίτσας πίεζε ασφυκτικά τις γηπεδούχες κι έτσι στο 18’ άνοιξε το σκορ με την Στρετένοβιτς.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 27’ η ίδια διπλασίασε τα τέρματα των Ελπίδων.
Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το β’ μέρος της αναμέτρησης που βρήκε τις Χαλκιδέες ανήμπορες να αντιδράσουν στην ολική υπεροχή του αντιπάλου κι έτσι λίγο πριν την λήξη του αγώνα στο 85’, η Στράγκοβιτς έγραψε το τελικό 3-0 για την Καρδίτσα.
Να σημειωθεί ότι οι Αβαντίδες έχουν ήδη υποβιβαστεί στην Β’ Εθνική κατηγορία Γυναικών.
Οι Αβαντίδες αγωνίστηκαν με τις: Θωμοπούλου, Πύθουλα, Τροχούτσου (30’ Δεσύπρη), Κόλλια, Θεοδώρου, Ακριώτη (65’ Οικονόμου), Δημητρίου (80’ Χαρτοματζίδου), Κηρύκου, Λόγου, Πουρνή, Μάρκου.

* Την προσεχή Κυριακή (10/4) οι Αβαντίδες θα αντιμετωπίσουν στην Θεσσαλονίκη τον 9ο Άρη για την 22η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου