Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ποιοι απ’ τους οχτώ θα πάνε …τελικό;

Η …πιο μεγάλη ώρα, η ώρα της κρίσεως στην τελική διαδρομή των κορυφαίων πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣΕ έφτασε… Η ημιτελική φάση σε Νέους και Παίδες ξεκινά το προσεχές διάστημα και η αγωνία στις εν λόγω συναντήσεις για το ποια απ’ τα αξιόλογα συγκροτήματα της Εύβοιας θα βρεθούν στους μεγάλους τελικούς είναι στο …κόκκινο.

Πρώτο στη μάχη μπαίνει το μεγαλύτερο ηλικιακά πρωτάθλημα Νέων «Ν. Εμμανοηλίδης»… Την προσεχή Κυριακή (10/4) στις 17:30 θα διεξαχθεί ο πρώτος νοκ - άουτ ημιτελικός, μεταξύ του Νηλέα Νεοχωρίου και του Απόλλωνα Ερέτριας στο γήπεδο του Αγ. Ιωάννη. Ο νικητής θα διασταυρωθεί στον μεγάλο τελικό με το νικητή του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί τρεις μέρες αργότερα, την επόμενη Τετάρτη (13/4) στις 18:30 στο γήπεδο του Ενωσιακού κέντρου, μεταξύ της Ε. Παναγίτσας/ΑΕΧ και της ΑΕ Ληλαντίου.
Απ’ την άλλη οι ημιτελικοί στο πρωτάθλημα Παίδων «Ευάγγ. Γεωργίου» ορίστηκαν να διεξαχθούν τη Μεγάλη Τετάρτη (20/4) στις 18:00. Αυτοί μάλιστα αφορούν ντέρμπι σε βορρά και κέντρο, δηλαδή …ΟΠ Αιδηψού – Π.Ακ. Ιστιαίας στο γήπεδο του Ν. Πύργου και Νεάπολη – ΑΕ Ληλαντίου στο Ενωσιακό. Ας ελπίσουμε ότι οι ομάδες δεν θα …νηστεύσουν ούτε αυτή τη φορά σε γκολ, θέαμα και σασπένς. Να υπενθυμίσουμε ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου