Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ....

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του ΑΟ Χαλκίς, ο Γιάν. Γεωργαράς, μετά από παραίτηση που υπέβαλε στο ΔΣ και έγινε δεκτή, μετά το προχθεσινό ''Βατερλώ''! Το κλίμα είχε βαρύνει πολύ για τον Γεωργαρά, μετά την πολύ κακή εμφάνιση και ήττα στον Ασπρόπυργο, από τον ουραγό Αίαντα! 
Ακολούθησε το σοβαρό επεισόδιο και η απομάκρυνση του γυμναστή Δ. Γατόπουλου, ο οποίος δεν αντικαταστάθηκε και τα αποτελέσματα φάνηκαν καθαρά χθές στο β' μέρος... 
Μετά το μπαράζ αποτυχημένων αποτελεσμάτων τις τελευταίες αγωνιστικές, ήρθε η ταπεινωτική ήττα στο Στάδιο από το Άργος, που έριξε την ομάδα σε μεγάλες περιπέτειες. Μοναδική εξαίρεση η κατάκτηση του Κυπέλλου, που βέβαια θα μπορούσε ο ΑΟ Χαλκίς να το κατακτήσει και χωρίς προπονητή στον πάγκο (άσχετα αν η Δροσιά κοντράρισε στα ίσια το παιχνίδι)! 
Έτσι ο ΑΟ Χαλκίς είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού, με δεδομένο ότι υπάρχει πολύ δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα, αλλά και το παιχνίδι της Τετάρτης, με την Μαγούλα στη Χαλκίδα, για το Κύπελλο Ελλάδας. Ακούγονται τα ονόματα του Γιώργου Λάμπρου, αλλά και αυτό του Νίκου Παντέλη, που έχει φύγει από τον Εθνικό Αστέρα. Σίγουρα ο χρόνος είναι πιεστικός για τους ''Νερατζούρι'' που έχουν μπροστά τους έναν ''Γολγοθά''... Σε αναμονή λοιπόν γρήγορων εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου