Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Μ. Σέγκος: «Το ματς της χρονιάς με Πλατανιά!»



Στην φετινή πρωτόγνωρη προσπάθεια του Ηρακλή στην Γ’ Εθνική, στο νικηφόρο παιχνίδι στην Χερσόνησο, στο ερχόμενο με τον Πλατανιά, το οποίο χαρακτηρίζει «ματς της χρονιάς», αλλά και στη συνέχεια και στο …μυστικό της φετινής πετυχημένης πορείας του Ηραακλή αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο διαδικτυακό ενημερωτικό σάιτ Golden3 o αρχηγός και δεινός σκόρερ του «ημίθεου» Μάριος Σέγκος.
Για τον αγώνα στην Χερσόνησο είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί κάποιοι να υποστήριζαν ότι στην ουσία η Χερσόνησος ήταν αδιάφορη, αλλά αυτό δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Έπαιξε για τη νίκη και μας δυσκόλεψε. Στο α’ μέρος χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά ευτυχώς στο β’ μέρος ήρθε γρήγορα το γκολ και μας έλυσε τα πόδια. Μας έφυγε το άγχος και έτσι παίξαμε ακόμα πιο καλά! Στο φινάλε ήρθε και το 0-2, για να κλειδώσουμε το τρίποντο»
Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Για μένα είναι το ματς της χρονιάς! Αν πιάσουμε καλή απόδοση, παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν! Πάντως είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι… Εμείς περιμένουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Μας έχουν στηρίξει σε όλα τα ματς εντός έδρας, αλλά και εκτός, δεν έχουμε κανένα παράπονο από αυτούς».
Για τη συνέχεια και τα τρία τελευταία παιχνίδια, που θα κρίνουν και την άνοδο: «Θα πρέπει να αποβάλουμε το άγχος, γιατί είναι καταστροφικό! Και θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, άλλωστε μέσα απ’ αυτό έρχονται και τα επιθυμητά αποτελέσματα».
Τέλος, …αποκάλυψε το «μυστικό» της επιτυχίας του φετινού Ηρακλή: «Είναι η λειτουργία όλου του τμήματος. Όλα ξεκινούν απ’ τη διοίκηση και την σταθερότητα που υπάρχει εκεί. Από εκεί και πέρα υπάρχει μεγάλο δέσιμο ανάμεσα σε διοίκηση, προπονητές και παίκτες. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Υπάρχει εμπιστοσύνη απ’ όλους …σε όλους!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου