Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.....

-ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΝΑ…
…μιλάει το Σάββατο το απόγευμα μετά το παιχνίδι, Παναχαϊκής-Ηρακλή Ψ., σε τοπικό ραδιόφωνο και που ήταν το μοναδικό που είχε απεσταλμένο στην Πάτρα, όπως και η εφημερίδα μας, θα κατάλαβαν πολλά για την επερχόμενη …θύελλα, στο χώρο του ποδοσφαίρου! Φυσικά αναφερόμαστε στον πρόεδρο-μεγαλομέτοχο της Αχαϊκής ομάδας και γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια…!

-ΜΕΣΑ  ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΠΟΤΑΜΟ
…ο γνωστός δικηγόρος, αναφέρθηκε σε θέματα διαιτησίας, παραγόντων, ‘’υπόγειων’’ διαδρομών κλπ, κλπ…! Η δήλωσή του περιμένετε ν’ ακούσετε πολλά σύντομα, ήταν εμφανές ότι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, επρόκειτο για τον προάγγελο των αποκαλύψεων που συγκλονίζουν για μια ακόμα φορά το Ελληνικό ποδόσφαιρο…!
-ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
…όλη την ‘’καθαρή’’ εβδομάδα, για απίστευτες βρωμιές στον χώρο του ποδοσφαίρου! Μέχρι και σε παιχνίδια της UEFA, είχαν απλώσει τα πλοκάμια τους οι φωστήρες μας! Τέτοια ξεδιαντροπιά, τέτοιο θράσος! Αλλά μήπως πρόσφατο δεν ήταν το γτεγονός που την ‘’έψαχνε’’ η UEFA για το παιχνίδι του Πανιώνιου, με τους Γεωργιανούς; Και τότε και τώρα όλα ήταν οργανωμένα άψογα, …Μπέϊκα δηλαδή…! ΤΥΧΑΙΟ…;
-ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ
…τώρα θα περιμένετε ‘’κάθαρση’’ στο ποδόσφαιρό μας! Αυτή είναι σίγουρη, όπως η ‘’κάθαρση’’ με την Siemens, το Βατοπέδιο, τα ταμεία, τις πολεμικές ‘’δαπάνες’’ κλπ…κλπ! Τι είπατε είναι η μεγάλη ευκαιρία; Σίγουρα ναι, το άλλο με τον …Τοτό το ξέρετε; Εδώ τους τα δίνουν στο πιάτο, έτοιμα και οι αρμόδιοι, βαράνε στο δικό τους σκοπό…!
Δεν βλέπουν ότι ‘’…το καράβι αρμενίζει (θεό-)στραβά…’’, αυτοί ισχυρίζονται με παρρησία, ότι ‘’…στραβός είναι ο …γιαλός’’! ΚΛΥΝΥΧΤΑ ΣΑΣ…
-ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
…στο γήπεδο ‘’Κ. Δαβουρλής’’ που γινόταν το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ηρακλή Ψ., ξέσπασε αναταραχή μεγάλη στην εξέδρα των επισήμων! Εκεί βρισκόταν η αποστολή του Απόλλωνα της Αθήνας (έπαιζε την Κυριακή στον Πύργο), που παρακολουθούσε το παιχνίδι, μεταξύ των παικτών του Απόλλωνα και ο Στ. Συρίγος, αυτός που στην Ριζούπολη, ατιμώρητα, δεν είχε αφήσει παίκτη για παίκτη του «ΗΡΑ» χωρίς να τον κλαδέψει.
-ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ‘’ΠΑΛΙΚΑΡΙ’’
…ήταν πριν λίγο καιρό παίκτης της Παναχαϊκής και απ’ ότι μάθαμε είχε κάνει τις ‘’Ταρζανιές’’ του και εκεί! Και όπως είναι γνωστό κάποιες τακτικές και συμπεριφορές δεν ξεχνιώνται, κουβέντα στην κουβέντα, έγινε φραστικό επεισόδιο, εκνευρισμένος ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγια, σηκώθηκε από την θέση του και ανταπέδωσε στον Συρίγο… Μεγάλη αναταραχή, ευτυχώς ο Ν. Καρούλιας, προπονητής του Απόλλωνα, πήρε τον Συρίγο και βγήκαν από το γήπεδο και ηρέμισε το πράγμα…!

-2’ ΣΙΓΗ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ
…πριν από την έναρξη του αγώνα στην Πάτρα! Ένα λεπτό για τους αδικοχαμένους άνδρες της ομάδας ‘’Δίας’’, που δολοφονήθηκαν ‘’εν ψυχρώ’’ και ένα λεπτό για τον αείμνηστο παλιό παίκτης της Παναχαϊκής και του ΠΑΟΚ Κώστα Ανδρεόπουλο, που έφυγε πρόωρα και αυτός χτυπημένος από την επάρατο…!
(ΦΩΤΟ-3)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου