Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Προπονητής στη Θήβα ο Αντώνης Αυλωνίτης!



ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ σημαντικές και σε όλα τα επίπεδα πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο γειτονικός σύλλογος της Θήβας, αντίπαλος των ευβοϊκών ομάδων στον 7ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, μετά την ήττα (2-1) στο Άργος και με σκοπό να μην χάσει τις όποιες ελπίδες του αναλογούν για τη διεκδίκηση του τίτλου και της πολυπόθητης επιστροφής στην Γ’ Εθνική. Προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, ο προπονητής Δήμος Κάβουρας αποτέλεσε παρελθόν απ’ τους «ροσονέρι» και άμεσα οι διοικούντες το βοιωτικό σωματείο προχώρησαν την περ. Τετάρτη (9/3) στην πρόσληψη του γνωστού μας (προπονητής και στην Αρτάκη παλιότερα) Σπύρου Δημόπουλου ή «Φούκου», όπως είναι το παρατσούκλι του, ως τεχνικός διευθυντής.
Αυτός μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Λυμπερόπουλο συζήτησαν και ξεχώρισαν κάποιους προπονητές που θεώρησαν ικανούς και έτοιμους να αναλάβουν το δύσκολο αυτή τη στιγμή «φορτίο» να τρέξουν την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Μεταξύ αυτών ήταν οι Κασάπης, Μίχας και ο γνωστός Ευβοιώτης και μέχρι πρότινος προπονητής στον Αχαρναϊκό (Δ’ Εθνική) Αντώνης Αυλωνίτης (φωτό), ο οποίος ήταν και ο τελικός νικητής στην άτυπη «κούρσα» της διαδοχής.
Η εξέλιξη αυτή βολεύει ιδιαίτερα τον παλαίμαχο άσο του ΑΟ Χαλκίς, καθώς επιστρέφει κοντά στη βάση του στην Χαλκίδα, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, και παράλληλα γυρίζει σε γνώριμα γι’ αυτόν «λημέρια», σε πάγκο που κάθισε και στις αρχές της περασμένης δεκαετίας πάλι στην Δ’ Εθνική… Το καλό είναι ότι σε αυτόν τον πάγκο ξεκίνησε φέτος ο φίλος του, επίσης προπονητής και απ’ τους κορυφαίους Ευβοιώτες, ο Γιώργος Λάμπρου. Σίγουρα πολλά θα έχει να του πει…

*Πέραν απ’ τον προπονητή, στον ΑΟ Θήβας ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα και την παραίτηση του αντιπροέδρου Ανδρέα Χατζησταμάτη, λόγω φόρτου εργασίας σαν αντιδήμαρχος στον Δήμο Θήβας.

ΦΩΤΟ: ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (έχω κάνει υπόδειξη στο κείμενο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου