Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Γ. Μπασούκος: «Όλα θα κριθούν στην έδρα μας!..»


 Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Παρά τη διαφορά των έξι βαθμών, ο τεχνικός της δεύτερης στη βαθμολογίας της Α1 ομάδας της Δροσιάς Γιάννης Μπασούκος (φωτό) πιστεύει ότι μπορούν να έρθουν …τα πάνω κάτω, χαρακτηρίζοντας την «πόρτα» της ανόδου ακόμα …ανοιχτή για τον ΑΠΚΟ: «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Βέβαια έχει αποδειχθεί δύσκολη η κάλυψη μιας τέτοιας διαφοράς, αλλά αν στη συνέχεια καταφέρουμε να μην έχουμε απώλειες βαθμών, πιστεύω ότι η άνοδος θα κριθεί στο μεταξύ μας παιχνίδι στο γήπεδό μας».
Βλέπει ότι μπορεί να «στραβοπατήσει» κάπου η Κύμη στις υπόλοιπες οκτώ αγωνιστικές; «Πιστεύω ότι θα χάσει βαθμούς από πιο αδύναμους αντιπάλους. Έτσι συμβαίνει συνήθως, καθώς δεν γίνεται μία ομάδα να κερδίζει συνεχώς κι ας είναι το φαβορί…».

Απ. Κάραλης: «Δύσκολο, αλλά όλα είναι …ανοιχτά!»

Δύσκολα θα καλυφθεί η διαφορά των έξι βαθμών, σύμφωνα με τον αρχηγό της Δροσιάς Αποστόλη Κάραλη (φωτό), αλλά δεν χάνει την πίστη του ότι ίσως η ομάδα του καταφέρει την ανατροπή, με την προϋπόθεση πάντα να …σταθεί στο ύψος της μέχρι το φινάλε: «Δεν είναι εύκολα εφικτό να καλύψουμε τη διαφορά, ωστόσο πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος και η Κύμη χάσει βαθμούς σε κάποιο απ’ τα εναπομείναντα ματς, τότε ίσως καταφέρουμε να κατακτήσουμε τον στόχο της ανόδου στο μεταξύ μας παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας».
Τέλος, ο 28χρονος μέσος αναφέρεται στον  δυσκολότερο αντίπαλο που θεωρεί ο ίδιος ότι έχουν να αντιμετωπίσουν αυτός και οι συμπαίκτες του μέχρι να …πέσει η αυλαία του κορυφαίου ευβοϊκού πρωταθλήματος κι αισιοδοξεί: «Αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Λήλα Βασιλικού, τότε θα είμαστε σε …πολύ καλό δρόμο!» τονίζει με έμφαση.  

ΦΩΤΟ: ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (έχω κάνει υπόδειξη στο κείμενο),
ΦΩΤΟ: ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (έχω κάνει υπόδειξη στο κείμενο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου