Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ.....


·       Τρεις αναγκαστικά απόντες έχει η διαφαινόμενη πρωταθλήτρια ομάδα στο βόρειο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΕ, αυτή του Ερμή Πηλίου… Τον Μιχαήλ, που έχει …σπάσει το χέρι του, τον Σελεβάκο, ο οποίος έχει πρόβλημα στη μέση του και τον Μπουζάλα, που αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα στο γόνατο… Άντε και καλή επιστροφή!
·       Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες μας, στον «φτερωτό» του Πηλίου θα «κάτσει» ιδανικά η προοπτική της έναρξης εργασιών ανακαίνισης του γηπέδου τον επόμενο μήνα (Απρίλιο), με κυριότερο έργο αυτό της εγκατάστασης τεχνητού τάπητα. Κι αν όλα πάνε καλά, που ευχόμαστε, τον Αύγουστο η ομάδα θα μπορεί να ξεκινήσει να το χρησιμοποιεί εν όψει Β’ ΕΠΣΕ πια…
·       Αυτό το έργο δε, θα είναι μία σοβαρή λύση για τις  προπονήσεις και της Ακαδημίας του Ερμή, που αποτελείται αυτή τη στιγμή από 12 παίκτες…
·       Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Χασάνδρας έτυχε το φλουρί στην κοπή της πίτας της ομάδας του Αγ. Αθανασίου, κερδίζοντας το αντίτιμο των 50 ευρώ.
·       Τόπο στα νιάτα δίνουν συνεχώς στα Αλάτσατα… Εκεί που άλλα τρία δελτία εκδόθηκαν στους Παμπαίδες Χρ. Καλαμιώτη, Αυγ. Κατσαρή και Στέργ. Αποστολίδη. Καλορίζικοι!
·       Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ανάγκασαν τελεσίδικα τον 33χρονο επιθετικό της ομάδας της Αρτάκης, Αλέξη Λύκο, να …κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!..
·       Όλα καλά να πάνε και να επιστρέψει «σιδερένιος» απ’ την χειρουργική επέμβαση στους χιαστούς του ο 18χρονος αμυντικός της Προποντίδας, Παναγιώτης Κουτσαυλής, ο οποίος στάθηκε άτυχος σε μια «κομβική» γι’ αυτόν (σε όλους τους τομείς…) περίοδο…
·       Ένα …ψητό αρνί ήταν το πριμ της διοίκησης του ΑΟ Αγ. Αθανασίου στους παίκτες σε περίπτωση νίκης στο ματς με το Λήλα Μίστρου!.. Το «τρίποντο» και το 1-2 ήρθε, σε έναν αγώνα που οι γηπεδούχοι …καίγονταν για τη νίκη και το …αρνί στη …σούβλα για τους φιλοξενούμενους, που το …απόλαυσαν!
·       Απολύθηκε απ’ τον στρατό ο νεαρός (…) ποδοσφαιριστής του Εράπου Άγγελος Μορδοβάνης και σίγουρα θα δώσει σημαντικές …ανάσες στους συμπαίκτες του προς το φινάλε του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΕ.
·       Για διάφορους λόγους, ο Ελλήσποντος είχε απόντες στον νικηφόρο (2-0) κατά τ’ άλλα αγώνα με τη νεανική Ε. Παναγίτσα τους Δεληγιάννη, Γάτση, Πατρινό, Πετράκη και Κοττή.
·       Να τονιστεί ότι στο εν λόγω παιχνίδι έκανε το επίσημο ντεμπούτο του ο 16χρονος τερματοφύλακας των Λαμψακιωτών Καραβασίλης, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά κι άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.
·       Σε τραπέζι, που εξελίχθηκε σε …τρικούβερτο γλέντι, και παράλληλα κοπή της πίτας του προχώρησε η ομάδα του Ελλησπόντου σε κέντρο της Ν. Λαμψάκου, όπου το φλουρί έτυχε ο ποδοσφαιριστής Μπουρλίδης που κέρδισε 50 ευρώ.
·       Τραυματία και απόντα απ’ τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις είχε τον Βαγγέλη Ράζο η πρωτοπόρος ομάδα στο βόρειο όμιλο της Α2, Καστέλλα.
·       Την πλήρη στήριξη της διοίκησης έχουν στην Ακαδημία του ΑΟ Μαρμαρίου, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, και αναμένουν τα αντίστοιχα αποτελέσματα και στο μέλλον…
·       Μεγάλη οργανωτικά και οικονομικά επιτυχία είχε η χοροεσπερίδα του ΑΟ Αγίου, στην οποία το γλέντι και το φαγοπότι κράτησε μέχρι τις πρωϊνές ώρες και το ταμείο της ομάδας «ανάσανε». Μπράβο σε τέτοιες ενέργειες, που πρέπει να βρουν συμπαραστάτες…
·       Την στρατιωτική του θητεία εκτίει ο Μαρίνος της ομάδας του Αιγαίου Αχλαδερής.
·       Αυτή εξέδωσε και ένα καινούργιο δελτίο, που αφορά στο νεαρό Στάθη Αλεξάνδρου.
·       Το …μυστικό πάντως απ’ την πρωτοπόρο και φαβορί για πρωτάθλημα (Γ’ ΕΠΣΕ – 2ος όμιλος) ομάδα της Αχλαδερής δεν είναι και πολύ …άγνωστο. Η παρουσία 18 παικτών σε κάθε προπόνηση της ομάδας του Νίκου Χαρμαντά …μεταφέρεται και στο γήπεδο. Εύγε Αιγαίο!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου