Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Β. Ντόβολης: «Είμαστε καλύτεροι, αλλά έχουμε δρόμο…»


 Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΚΥΜΗΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ
ΝΤΟΒΟΛΗΣ

Παρ’ ότι το πρωτάθλημα της Α1 έχει να διανύσει ακόμα οκτώ αγωνιστικές, περίπου το 1/3, η ομάδα της Κύμης βρίσκεται αρκετά κοντά στο να πετύχει τον επί χρόνια πολυπόθητο στόχο της παρθενικής της συμμετοχής στην Δ’ Εθνική. Βλέπετε, με δεδομένο την δυσκολία και την συχνότητα που χάνει βαθμούς, οι έξι απ’ την Δροσιά θεωρούνται μια …σεβαστή διαφορά κι ας υπάρχει το μεταξύ τους ματς στην έδρα της δεύτερης.
Ο προπονητής του ΑΟ Κύμης, Βαγγέλης Ντόβολης (φωτό), δηλώνει πάντως σίγουρος για την άνοδο, παρά το δύσκολο πρόγραμμα που καλείται να βγάλει εις πέρας η ομάδα του μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος: «Είμαστε σίγουρα το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά μπροστά μας έχουμε δρόμο ακόμα… Πιστεύω, όμως, πως η ομάδα μου έχει τα προσόντα να κερδίσει όλα τα παιχνίδια, διότι μέχρι στιγμής έχει βγάλει με εξαιρετικά αποτελέσματα ένα εξίσου δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε καλό σύνολο κι αυτό θα επιβεβαιώσουμε και στη συνέχεια…».
Τι εκτιμά, όμως, αν όλα χρειαστεί να κριθούν στο τελευταίο ματς στη Δροσιά; «Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να γίνει αυτό, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ κανείς δεν ξέρει. Ακόμα κι έτσι, όμως, θεωρώ ότι έχουμε την ικανότητα να πάρουμε αυτό το παιχνίδι κι ας είμαστε …με την πλάτη στον τοίχο!».

Π. Ηλίας: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε!..»

Την πίστη του για άνοδο εκφράζει και ο αρχηγός της ομάδας της Κύμης, Παναγιώτης Ηλίας (φωτό), και θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος  - όπως λέει – αν ο ΑΟΚ καταφέρει να κάνει ένα τέτοιο «δώρο» σε μια ολόκληρη περιοχή που εκπροσωπεί: «Έχουμε δείξει τι αξίζουμε και πλέον δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και την πολυπόθητη άνοδο στην Δ’ Εθνική. Έτσι, θα καταφέρουμε να κάνουμε υπερήφανη την περιοχή μας…».
Τέλος, ο 33χρονος μέσος, που συνεχίζει σε …υψηλές στροφές, αναφέρεται στις ομάδες που έχει να αντιμετωπίσει η δική του στο υπόλοιπο του «μαραθωνίου»: «Όλες που θ’ αντιμετωπίσουμε μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες, αν εμείς δεν είμαστε αυτοί που πρέπει. Σίγουρα το δυσκολότερο παιχνίδι για εμάς είναι με την Δροσιά στο φινάλε, αυτό όμως θέλει ακόμα δρόμο. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά» ήταν η άποψη του «καπετάν» …Ηλία.

ΦΩΤΟ: ΝΤΟΒΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (έχει γίνει υπόδειξη στο κείμενο).
ΦΩΤΟ: ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (έχει γίνει υπόδειξη στο κείμενο)     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου