Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Δύο ημιτελικοί …14 γκολ!

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠ ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ 14ης ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΑΤΟΙ από πλευράς θεάματος και γκολ ήταν οι δύο νοκ – άουτ ημιτελικοί αγώνες του πρωταθλήματος Νέων της Εύβοιας «Ευάγγ. Γεωργίου», οι οποίοι διεξήχθησαν τη Μ. Τετάρτη (20/4) και απ’ ότι φάνηκε δεν εξελίχθηκαν στο …πνεύμα των ημερών, καθώς οι τέσσερις ομάδες ευτυχώς δεν …νήστεψαν στην συνολική επίτευξη τερμάτων (14)…
Στον ημιτελικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Ν. Πύργου μεταξύ των «βόρειων» ΟΠ Αιδηψού και Π.Ακ. Ιστιαίας, η ομάδα του Θανάση Αναγνώστου νίκησε δίκαια με ολική αντεπίθεση στο β’ ημίχρονο και σκόρερ τον Δημήτρη Ζουζουλή (στο β’ μέρος σημείωσε τα τέσσερα απ’ τα πέντε γκολ) με το ευρύ κι εντυπωσιακό 6-3 την αξιόμαχη κατά τ’ άλλα και δυνατή στην Υποδομή ομάδα του Γιάννη Βογιατζή, κατακτώντας το ένα «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Στον άλλο, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ενωσιακού κέντρου, η ΑΕ Ληλαντίου νίκησε μετά από αμφίρροπο και δραματικό αγώνα με 3-2 την πάντα δυνατή Νεάπολη. Ο Κρ. Μπαλόζι ήταν αυτός που πέτυχε δύο τέρματα και βοήθησε σημαντικά το συγκρότημα του Νίκου Ρόγκα να προκριθεί σε έναν ακόμα φετινό τελικό, μετά απ’ αυτόν στο πρωτάθλημα Νέων, ενώ την πρόκριση …χάιδεψε η ομάδα του Μπάμπη Σαχίνη, η οποία τελικά θα περιοριστεί στον μικρό τελικό.
Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος Παίδων έχουν οριστεί απ’ την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣΕ να διεξαχθούν το Σάββατο 14 Μαϊου στις 17:00 και στις 19:00 αντίστοιχα στο Ενωσιακό κέντρο. Το τρόπαιο θα διεκδικήσουν ΟΠ Αιδηψού και ΑΕ Ληλαντίου, ενώ Ακ. Ιστιαίας και Νεάπολη θα μονομαχήσουν για την τρίτη θέση.

ΟΠ ΑΙΔΗΨΟΥ – Π. ΑΚ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ 6-3
Γκολ: 4’, 41’, 46’, 51’, 70’ Ζουζουλής Δημ., 31’ Φώτου Χρ. – 27’, 33’ (πέν.) Βλαχομήτρος Αν., 48’ Γκαμίλης Χρ.
Διαιτητές: Παπακυριάκος Αθ., Παυλάτος – Νέγρης Αβρ.
ΟΠ ΑΙΔΗΨΟΥ: Μιλάνι, Φώτου, Αναστασιάδης, Καραβάκας, Σαχινίδης, Μάρκου, Μπιμπάι Ι. (69’ Σουμπάση), Ζουζουλής, Βασιλείου Χρ. (69’ Αλεξανδρής), Φιλίππου, Μηλόπουλος.
Π.ΑΚ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Μαυρούτσικος, Βαρβούζος, Λαζαρίδης, Λορίδας, Γερογιώργης, Διαβάτης, Γιαλένιος (36’ Μετής, 60’ Γεροκωνσταντής), Γαβριήλ (41’ Αναστασάκης), Βλαχομήτρος, Στογιάνοβ, Γκαμίλης.

ΝΕΑΠΟΛΗ – ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 2-3
Γκολ: 25’ Βογιατζής Θεόδ., 58’ Στάμου Γ. – 36’, 45’ Μπαλόζι Κρ., 42’ Ζαούρης Αντ.
Διαιτητές: Ματσούκας Μιχ., Σιαπλαούρας – Παππάς Αγγ.
ΝΕΑΠΟΛΗ: Στυλιαράς, Τζεμπελίκος, Βλαχοπαναγιώτης, Μπόγδανος, Δούλος, Γκουγκουλής (48’ Θάνος), Γιαλός, Καραμάνης (13’ Βογιατζής Θεόδ.), Κουραμάκου (48’ Καραδήμας), Στάμου, Μουτουσίδης.
ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ: Βασιλείου, Μπασινάς, Ράππος (18’ Γεωργίου), Ξύδης, Ντουλελάρι, Μπούρικας, Μπαλόζι Κρ., Τσαλιαγκός, Μπαλόζι Χερ., Λάμπρου, Ζαούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου