Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ντέρμπι …στο παρελθόν, «ερυθρόλευκη» …νηστεία!


 ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ 6-0 ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
-ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΟΙ ΣΤΑΘΑΡΑΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΙ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ για ένα ρόλο, αυτόν της ομάδας Παλαιμάχων του ΑΟ Χαλκίς, ήταν η καθιερωμένη ετήσια φιλική συνάντηση μεταξύ των «κυανόμαυρων» άσων του παρελθόντος και των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Χαλκίδας τη Μ. Τετάρτη (20/4) στο Δημοτικό στάδιο της πόλης. Εκεί που έχουν «γραφτεί» επικές μάχες στην ιστορία του ελληνικού και ευβοϊκού ποδοσφαίρου, οι παλαίμαχοι συγκεντρώθηκαν, όπως κάθε χρόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα, και έδωσαν την δική τους παράσταση, επιδεικνύοντας το μεγάλο ταλέντο τους και επιβεβαιώνοντας στους περισσότερους τα «σημάδια» που έχει αφήσει πάνω τους ο χρόνος…
Οι «νερατζούρι» ήταν σαφώς πιο «γεμάτοι» και καλύτεροι και δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να τους αμφισβητήσουν, εν αντιθέσει με το παρελθόν, που τα εν λόγω ματς εξελίσσονταν και αγωνιστικά σε …ντέρμπι. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει έστω το γκολ της τιμής (στο 40’ ο Μπούρος σκόραρε με πλασέ, γκολ που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ), συμβαδίζοντας έτσι με το κλίμα …κατάνυξης και νηστείας των ημερών…

Καλύτεροι, λοιπόν, οι παλαίμαχοι του ΑΟΧ, άνοιξαν το σκορ (1-0) στο 7’ με σουτ του Στ. Σταθαρά μέσα απ’ την περιοχή. Τρία λεπτά αργότερα ο Αντ. Αυλωνίτης διπλασίασε τα τέρματα της Χαλκίδας, μετά από σέντρα του Μιχ. Κουλούρη. Στο 32’ πάλι ο Σταθαράς -με «βολίδα» που εξαπέλυσε- πέτυχε το 3-0, ενώ στο 47’ ο Κουλούρης πήρε την …σκυτάλη στον πίνακα των σκόρερ του παιχνιδιού, σημειώνοντας με κεφαλιά –σε σέντρα του Θοδ. Πάλλη- το 4-0.
Στο 68’ ο …ημίπαλαίμαχος Γιάννης Φούρλης ανέβασε με κοντινό σουτ το δείκτη του σκορ στο 5-0, κάτι που με παρόμοιο τρόπο κατάφερε και στο 80’, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0. Ο ίδιος στο 86’ είχε και σουτ στο δοκάρι, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πετύχει χατ – τρικ.
Διαιτητές ήταν οι Λιάσκος, Νέγρης Πρ. – Τσάλλας.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Καραγιάννης, Βλάχος, Τοκπασίδης, Κουκουβίνος Αντ., Φαράντος, Σταθαράς, Αποστολόπουλος, Μπέτσας, Μυστριώτης, Αυλωνίτης, Κουλούρης.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μυλωνάς, Κωνσταντάρας (τερματοφύλακες), Ταυλαρίδης, Φούρλης, Δάβρης, Κορώνης, Ταυταρίδης, Μαστραντωνάς, Καρατζάς, Παπαδημητρίου, Αντωνίου, Σταματίου Κ., Πάλλης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.: Μωϋσίδης, Χατζηϊωάννου, Γκίκας, Κουκουβίνος Απ., Καπνίσης, Μπούρος, Μαυρογιάννης, Κότσαρης, Ντόβολης, Χριστοδούλου, Σακκής.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιαννούτσος, Βελισσαράκος, Τσότσος, Κατσικούλης, Λέων, Παζαρίδης, Ρούσσος.

*Το τουρνουά Παλαιμάχων που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί τη Μ. Δευτέρα (18/4) στο στάδιο της Θήβας, μεταξύ των αντίστοιχων ομάδων των ΑΟ Χαλκίς, ΑΟ Θήβας, Λεβαδειακού και Πέλοπα Κιάτου αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Αυτό θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς…   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου