Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Η Εύβοια «έπαιξε μπάλα» στην Υποδομή …με τους κορυφαίους!

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

 Από …άλλο πλανήτη για τα ευβοϊκά δεδομένα ήταν το μεγάλο Πανελλήνιο ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Χαλκίδα, με την επωνυμία «Αριστοτέλεια 2011». Αυτό έλαβε χώρα απ’ τη Μ. Δευτέρα (18/4) μέχρι και τη Μ. Τετάρτη (20/4) στα γήπεδα της περιοχής, με τη συμμετοχή πολλών συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα, προεξεχόντων των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και άλλων της Σούπερ – Λίγκα, αλλά και κατώτερων εθνικών κι όχι μόνο κατηγοριών.
Η συμμετοχή ήταν τεράστια, η οργάνωση απ’ την Ακαδημία του Βασίλη Ιωαννίδη, σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, άψογη και το επίπεδο πολύ υψηλό. Οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν διαφορετικές κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία, και διεξάγονταν πρωϊ – απόγευμα.

Απ’ την Εύβοια συμμετείχαν με επιτυχία οι Μικτές ομάδες της, οι σύλλογοι του Όλυμπου Γυμνού, που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, της Ε. Παναγίτσας, του Ευβοϊκού Αγ. Νικολάου, του Λήλα Βασιλικού, του Αιόλου, η Σχολή του Ολυμπιακού Πειραιά στην Χαλκίδα κι άλλες Σχολές, φυσικά και αυτή του Ιωαννίδη, ενώ μεγάλη συμμετοχή υπήρξε από τους γειτονικούς νομούς και δη της Βοιωτίας.
Ο κόσμος εύλογα ήταν πολύς (πολυπληθείς οι αποστολές γαρ), ενώ στο φινάλε με τις απονομές την τελευταία μέρα στο Δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκαν και οι ανάλογες βραβεύσεις. Ευχή όλων να ξαναγίνουν τα «Αριστοτέλεια» σε ένα εποικοδομητικό και πάλι «πάντρεμα» ιδιωτικής και δημοτικής πρωτοβουλίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου