Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πρωτομαγιά...τίτλου έκαναν τα Αλάτσατα


ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ, ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ

 Από χθες, τα Αλάτσατα είναι και με τη βούλα στην Α1 Κατηγορία Ευβοίας. Το τρένο του Γρηγόρη Μάλλιαρη δεν έκανε στάση ούτε στην Κάρυστο, νίκησε το Μαρμάρι 3-1, την ίδια ώρα που το Νεοχώρι έχανε τα αυγά και τα πασχάλια στη Σκύρο γνωρίζοντας τη συντριβή με 5-0!
Το Νεοχώρι ταξίδεψε αποδεκατισμένο στη Σκύρο, όπως και να χει πάντως έριξε αυλαία στην κανονική διάρκεια με τον χειρότερο τρόπο. Παρόλα αυτά η ομάδα του Αργύρη Μαστραγγελή έχει ακόμα μία ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία μέσα από τον αγώνα μπαράζ που θα κληθεί να δώσει κόντρα στην Ιστιαία. Αν τα καταφέρει το τελευταίο πράγμα που θα απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας θα είναι ο χθεσινός διασυρμός.

Από τη άλλη τα Αλάτσατα απολαμβάνουν τις δάφνες της κορυφής και     έκαναν πρωτομαγιά... τίτλου. Να σημειωθεί ότι η σέντρα των δύο χθεσινών παιχνιδιών(Μαρμάρι-Αλάτσατα και Σκύρος-Νεοχώρι) έγινε στις 12 το μεσημέρι, αλλά ο τίτλος κρίθηκε ουσιαστικά το πρώτο μισάωρο καθώς τα Αλάτσατα είχαν πάρει το προβάδισμα με 2-0 στην Κάρυστο, ενώ με το ίδιο σκορ έχανε το Νεοχώρι στην Σκύρο. Επομένως οι μάχες της τελευταίας αγωνιστικής έγιναν στο άψε σβήσε διαδικαστικού χαρακτήρα με τα Αλάτσατα να δέχονται γκολ πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου αλλά να απαντούν με ένα τρίτο γκολ στην επανάληψη. Όσο για το Νεοχώρι πέταξε λευκή πετσέτα και όπως φάνηκε περισσότερο είχε το μυαλό του στον επικείμενο αγώνα μπαράζ κόντρα στην Ιστιαία παρά στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Σκύρο. Για να συνοψίσουμε λοιπόν, μιας και ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 κατηγορίας, από τον 1ο όμιλο η Καστέλλα κέρδισε την άνοδο, η Ιστιαία θα πάει στο μπαράζ ανόδου ενώ υποβιβάστηκε η Μακρυκάπα. Από τον 2ο όμιλο τα Αλάτσατα προβιβάστηκαν στο κλαμπ των «μεγάλων» το Νεοχώρι θα πάει στο μπαράζ ανόδου, ενώ η Παναγίτσα υποβιβάστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου