Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Εκτός με Ωρεούς ο Τουρέ του Ταμυναϊκου

ΔΥΟ μόλις ήταν οι αποβολές που απασχόλησαν την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, όσον αφορά στην περασμένη αγωνιστική (27η) στην Α1 κατηγορία της Εύβοιας. Και στους παραβάτες επιβλήθηκε η κατώτερη ποινή, δηλαδή μία αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι αυτή θα την εκτίσουν το προσεχές Σάββατο (7/5), μετά και την αιφνίδια αναβολή της 28ης αγωνιστικής, που ήταν να διεξαχθεί προχθές Σάββατο (30/4).
Αυτή πάντως που έχει και μεγαλύτερη σημασία είναι η ποινή του Τουρέ του Ταμυναϊκού, ο οποίος -αν και αδιάφορος- παίζει σε άκρως ενδιαφέρον ματς, που έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονής, κόντρα στους Ωρεούς, απέναντι στους οποίους δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο έγχρωμος άσος.

Αναλυτικά οι τιμωρημένοι απ’ τους τελευταίους αγώνες, που διεξήχθησαν την Κυριακή των Βαϊων (17/4), και όσοι χρωστούν ποινές:
27η: Τίνι Τουρέ (Ταμυναϊκός), Β. Σταματούκος (Όλυμπος Γυμνού) 1 αγωνιστική (θα εκτίσουν το προσεχές Σάββατο στην 28η αγωνιστική).
ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΙΝΩΝ: Γ. Τσαλιαγκός (Ταμυναϊκός) 5 αγωνιστικές, Νικ. Πάττας (Όλυμπος Γυμνού) 4 αγωνιστικές, Φ. Βεσέλι (Όλυμπος Γυμνού), Π. Μαραγκός (Αυλωνάρι) 2 αγωνιστικές, Δημ. Βαταμίδης (Λήλας Βασ.), Δημ. Βουγιούκας (Αρτάκη) 1 αγωνιστική (εκτίουν το Σάββατο 7/5).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου