Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΕΡΕΤΡΙΑ-ΔΡΟΣΙΑ 0-4


Τι άλλο να κάνει;

Ακόμα μία μεγάλη νίκη πήρε η ομάδα της Δροσιάς, αυτή την φορά μέσα στην Ερέτρια και μάλιστα με το πλέον εντυπωσιακό 4-0, όμως το όνειρο της ανόδου δύσκολα θα πάρει σάρκα και οστά, καθώς δεν φτάνει να κερδίζει μόνο η Δροσιά, αλλά να χάνει και η Κύμη.
Οι πρωτοπόροι όμως, δεν χάνουν ούτε αυτοί, επομένως η Δροσιά όπως όλα δείχνουν θα αρκεστεί στην 2η θέση, σε μία ούτως ή άλλως άκρως πετυχημένη χρονιά, καθώς μην ξεχνάμε ότι ήταν και φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου.
Το χθεσινό ματς η Δροσιά το μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο, με τον Μπασούκο στο 24’ να ανοίγει τον δρόμο, κάνοντας με σουτ το 0-1.
Στο 31’ σκυτάλη πήρε ο Φρούσης, ο οποίος εξαπέλυσε έναν κεραυνό από πολύ μακριά και έκανε το 0-2.

Στο 38’ η σεμνή τελετή πήρε τέλος, όταν από σέντρα του Αργυρού, ο Κάραλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-3.
Το β’ ημίχρονο έμοιαζε να είναι …διαδικαστικού χαρακτήρα, η Ερέτρια προσπάθησε για το γκολ της τιμής, όμως η Δροσιά ήταν αυτή που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκης της, κάνοντας το 0-4.
Στο 90’ μετά από ατομική ενέργεια του Μπασούκου που διπλασίασε και τα προσωπικά του γκολ.
Αν μη τι άλλο σε μία όχι εύκολη έδρα, η Δροσιά έκανε επίδειξη δύναμης και επιβεβαίωσε την δυναμική που κουβαλάει στην φετινή Α1 κατηγορία.
Καλή η διαιτησία του Παπακυριάκου με βοηθούς τις Κούκουρα-Φεργάδη.
ΕΡΕΤΡΙΑ: Τόρα Ε., Βαρθαλάμης (55’ Ρήγας), Μεταξάς, Πεππές, Κοκκάλας Ε. (65’ Κοκκάλας Γ.), Ωρεόπουλος, Μπασινάς, Βλάχος, Τόρα Κ. (85’ Μεμάι), Κρεμασμένος, Σταματάκος.
ΔΡΟΣΙΑ: Μπόλμπασης, Αλεξίου, Κοτρώτσιος, Σπίνουλας, Μπασούκος, Κάραλης, Αργυρός (80’ Μπάτζαλης), Φρούσης (75’ Σουλιωτάκης), Παναγιωτάκος, Γκούμας (65’ Βαρσαμάς), Μαυρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου