Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΤΑΚΗ 2-2


Η Αρτάκη, την τελευταία λέξη!

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι Ταμυναϊκός – Αρτάκη στο γήπεδο του πρασίνου με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι που ο Ταμυναϊκός προηγήθηκε 2-0, αλλά την τελευταία λέξη την είπε η Αρτάκη η οποία αφού μείωσε το σκορ πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου μπόρεσε να «τσιμπήσει» τον βαθμό στις καθυστερήσεις.
Το τελικό 2-2 κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα καθώς ο Ταμυναϊκός ναι μεν μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όμως η Αρτάκη ισορρόπησε, ενώ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε με την συμπλήρωση 90 λεπτών στο ματς (και ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 2-1).
Ο Ταμυναϊκός άνοιξε το σκορ στο 14’ όταν από πάσα του Τσάγκου ο Σταμέλος με σουτ έκανε το 1-0.
Στο 36’ ο Τσάγκος έγινε... εκτελεστής, όταν από σέντρα του Πιλάτη έκανε την κεφαλιά, γράφοντας το 2-0.


Παρόλα αυτά η Αρτάκη δεν το έβαλε κάτω και ... γύρισε στο ματς με πλασέ του Λούκα στο 43’ μειώνοντας σε 2-1.

Στην επανάληψη έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, όμως η... έλλειψη σκοπιμότητας επέτρεψε σε Ταμυναϊκό και Αρτάκη να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο με τελευταία όμως να ... χαμογελά η Αρτάκη η οποία με γυριστό σουτ του Σμυρναίου στο 93’ έκανε το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Να σημειωθεί ότι ο Ταμυναϊκός από το 89’ έπαιζε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Τουρέ.
Καλή η διαιτησία του Ματσούκα με βοηθούς τους Καντάρη, Καλαμάτα.

Ταμυναϊκός: Ποδαράς, Πάττας (89’ Μανώλης), Λύκος, Μάλλιος, Πιλάτης, Τουρέ, Σταμέλος (79’ Γούναρης), Τσάγκος, Τσαλιαγκός Β., Λάμπρου (65’ Σκοντοβολος), Αποστόλου.

Αρτάκη: Λαγός, Ρουσσος, Κεχαγιάς, Στουπής (46’ Μπασινάς), Λύκος, Ζήσης, Μάλλιαρης, Κωνσταντάκας, Λούκας, Μπλατσιώτης (79’ Σμυρναίος), Κηρύκος (46’ Ζαχαριάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου