Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Νέο «βήμα» παραμονής!


Γ.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ 101-60

Άλλο ένα βήμα έκανε ο Γυμναστικός για την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς επιβλήθηκε του Γέρα με 101-60, πραγματοποιώντας την τρίτη σερί νίκη του με τον Δημήτρη Λιόγα στον πάγκο.
Οι Χαλκιδέοι με αυτή την επικράτηση, πέρα από την βαθμολογική ανάσα που πήραν, ταυτόχρονα ανέβασαν την ψυχολογία τους κατακόρυφα, πράγμα που τους δίνει μεγαλύτερη ώθηση για τις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Πλέον με το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έχει δείξει στα τρία τελευταία παιχνίδια ο Γυμναστικός, είναι πρόδηλο πως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την προσπάθειά του για παραμονή στην Γ’ Εθνική και αν κρίνουμε το εύκολο (θεωρητικά) πρόγραμμα που έχει στην συνέχεια, τότε σίγουρα θα μιλάμε για «αυτοκτονία», αν καταφέρει κάποια ομάδα να του χαλάσει τα «σχέδια» για σωτηρία.

Στο χθεσινό παιχνίδι στην Κάνηθο ο ΓΣΧ έδειξε από την αρχή την ανωτερότητά του στο παρκέ, είχε την ολική υπεροχή κάτω από το καλάθι και παράλληλα το «πολυβόλο» ονόματι Πούλος (8 τριπ.) από τα 6.75 και έτσι κατάφερε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη από τα δύο πρώτα δεκάλεπτα, απέναντι στον υποβιβασμένο (και μαθηματικά) Γέρα, που είχε βασική πεντάδα του στην αποστολή, γεγονός που τον καθιστούσε ανίκανο να βρει λύσεις σε άμυνα και επίθεση, έχοντας ταυτόχρονα και την κούραση να τον «βαραίνει» όσο κυλούσαν τα λεπτά.
Οι Χαρίμπαλλης (18 π.-3 τριπ.) και Ζεστός (18 π.-1 τριπ.) των φιλοξενούμενων, προσπάθησαν να κρατήσουν «ζωντανούς» τους νησιώτες, όμως ο διασυρμός τους ήταν αναπόφευκτος.
Η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα τελείωσε το ματς με συνοπτικές διαδικασίες και έτσι έφτασε εύκολα στο τελικό 101-60.
Κορυφαίοι για τον ΓΣΧ ήταν οι Πούλος, Κατσούλας και Γεωργίου, σε ένα παιχνίδι που η παρουσία του φίλαθλου και εναπομείναντα μπασκετικού κόσμου της Χαλκίδας και της ευρύτερης περιοχής ήταν ελάχιστος…
Λίγο το μεσημεριανό της ώρας (και δη Κυριακή), λίγο ο άστατος καιρός και οι βροχές, αλλά και το σχεδόν προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα ήταν ανασταλτικά να εισρεύσουν περισσότεροι από 50 φίλαθλοι…
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κανακάρης και Χρηστίδης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 32-15, 52-30, 79-48, 101-60.
ΓΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Λιόγας): Αγγέλου 4, Γεωργίου 15 (3), Φωτίου 11 (1), Πούλος 29 (8), Κατσούλας 22 (2), Σαμουρέλης 12, Μπακάμης 10, Βελισσαράκος.
ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Μάντης): Χαρίμπαλης 18 (3), Χολέβας 11 (1), Ζεστός 18 (1), Ξιάρχος 13, Χατζηντάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου