Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΚΥΜΗ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 3-0


Με σπασμένα φρένα

Μία Κύμη να την …πιεις στο ποτήρι κυριολεκτικά, πρόσθεσε στη λίστα των …θαυμάτων της και τον Όλυμπο Γυμνού, τον οποίο νίκησε με 3-0 και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος βλέπει την άνοδο να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο μπροστά στα μάτια της.
Η Κύμη χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα έφτασε σε ακόμα μία νίκη απόλυτα δίκαια, καθώς ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια από τον αντίπαλό της, που υποχρεώθηκε σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα (έχασε την περασμένη αγωνιστική και από την Προποντίδα).
Οι πρωτοπόροι άνοιξαν το σκορ με το «καλημέρα», όταν στο 6’ από σέντρα του Σεϊντόπουλου, ο Φωτιάς έκανε το 1-0.
Η Κύμη συνέχισε να πιέζει, δεν μπόρεσε όμως να εδραιώσει το προβάδισμά της πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο 43’ πάντως, ο Όλυμπος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Β. Σταματούκου.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 66’ λύθηκε ο γόρδιος δεσμός, καθώς όσο παρέμεινε το εύθραυστο 1-0, όλα ήταν πιθανά.

Ο Όστιν έπιασε σουτ-βολίδα έξω από την περιοχή και έκανε το 2-0.
Στο 70’ ο Βεζυρτζόγλου εκτέλεσε πέναλτι, απέκρουσε ο Μπασινάς και στο 77’ από σέντρα του Μπόε, ο Καραμάνης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.
Η Κύμη πλέον βρίσκεται μία αναπνοή από την Δ’ Εθνική!

ΚΥΜΗ: Ντουρέκας, Κόκκος, Μούτσου (77’ Κουτσαυλής), Παριανός, Γεραντώνης (77’ Καραμπίνης), Όστιν, Φωτιάς, Τζόνι (57’ Μπόε), Βεζυρτζόγλου, Καραμάνης, Σεϊντόπουλος.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ: Μπασινάς, Αργύρης, Ξουρής Δ., Ντούρμας, Σταματούκος Ε. (13’ Αποστόλου), Σταματούκος Π. (77’ Κοκονός), Ρόγκας (75’ Κιούσης Δ.), Καρλατήρας, Σταματούκος Β., Αργύρης Σ., Κιούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου