Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Δίκαια απ’ το α’ ημίχρονο…

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-0
  
Νίκη οριστικής παραμονής θεωρείται για την ΑΕΧ η χθεσινή επί του Αυλωναρίου, με 3-0 στο Ενωσιακό κέντρο.
Η ομάδα της Χαλκίδας ήταν καλύτερη των ελλιπέστατων «κιτρινόμαυρων» (τραυματίες οι Γ. Βογιατζής, Φρυγανάς, Γ. Μουρίκης και τιμωρημένος ο Μαραγκός) και κατάφερε να επιβεβαιώσει αυτήν της την υπεροχή με τρία γκολ στο α’ ημίχρονο.
Η εξέλιξη αυτή έβαλε γρήγορο «τέλος» στο ενδιαφέρον για το β’ ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι δυνατό και «ανοιχτό» από τους δύο αντιπάλους, που μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες, είχε όμως γρήγορο ρυθμό, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν (ασταμάτητη η βροχή)…
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία απ’ την αρχή και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 30’… Τότε ο Τζαφέρος βγήκε σε θέση βολής απ’ τα δεξιά και μέσα στην περιοχή, σούταρε και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Αυτή στο 41’ διπλασίασε τα τέρματα με ένα γκολ «δώρο» του τερματοφύλακα Ντίνου Κότσαρη, ο οποίος δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα (του γλίστρησε, ήταν άλλωστε και βρεγμένη…), σε σέντρα του Γεραντώνη απ’ τα δεξιά, καθώς του έφυγε απ’ τα χέρια και κατέληξε ανέλπιστα στα δίχτυα του (2-0).
Μετά από ένα δίλεπτο (43’) ήρθε και το 3-0, για να λάβει η παράσταση «τέλος»…
Ο Γουναρόπουλος με προσωπική ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Αυτό παρέμεινε στο β’ μέρος, που περισσότερο ήταν σαν …αγγαρεία.
Στο 48’ ο Γουναρόπουλος σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Κότσαρη και στο 84’ ο Κουτσαυλής βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Κότσαρη, σουτάροντας όμως άουτ.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ψυχούλα, που είχε βοηθούς τους Μητρολιό και Κοντόπουλο.
Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Βαγγ. Μπρισίμης): Παπαρίδης (73’ Μπεληγιάννης), Γεραντώνης (53’ Παπαδημητρίου), Μεταξάς, Τσέλι, Σταύρου, Βλάχος, Μούντριχας, Αντωνίου (58’ Κουτσαυλής), Σεχάι, Γουναρόπουλος, Τζαφέρος.
ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γ. Ποδαράς): Κότσαρης, Βασιλείου, Γεωργικόπουλος, Παππάς, Τσαλιαγκός, Αντώνενας, Μουρίκης Α. (46’ Αϊδίνης), Γκιόκας, Δήμου, Ρέτσας, Κάργας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου