Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΠΡΟΚΟΠΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. 2-1


Άνοιξε φτερά

Ήθελε τη νίκη όσο τίποτα άλλο η Δόξα Προκοπίου και την κατέκτησε κόντρα στον Ολυμπιακό Χαλκίδας.
Μία νίκη που ενδεχομένως να ισοδυναμεί με σωτηρία και παραμονή στην Α1, όμως απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές και η Δόξα βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και την ομάδα των Ωρεών που έστειλε από τα Κριεζά «ραβασάκι» ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει.
Όμως πολύ σκληρή αποδεικνύεται και η Δόξα που έκανε με το παραπάνω τον καθήκον της και συνεχίζει να ελπίζει ότι και την επόμενη σεζόν θα φοράει το …κοστούμι της Α1.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ σχετικά νωρίς, καθώς στο 17’ ο Γεωργίου με φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.
Ο ίδιος παίκτης αποδείχθηκε «μοιραίος» πέντε λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 22’. Ο Γεωργίου ανέτρεψε τον Τσακλάνο, ο Συνοδάκης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έκανε το 1-1, φέρνοντας το ματς στα ίσια.
Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ήταν μία μάχη …σώμα με σώμα κι έτσι ακριβώς έγινε, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.
Στο 35’ από σέντρα του Αντωνίου, ο Γιάννης Κουτσουφλάκης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 38’ ήταν η σειρά του Δροσούνη να απειλήσει την εστία του Γιαμά, ενώ στο 40’ ο Παπαδέδες για λογαριασμό του Ολυμπιακού σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση.
Στο 55’ ο Κωνσταντός βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά αστόχησε, στο 65’ ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Συνοδάκη, αλλά έδιωξε με υπερένταση ο Αλατζάς και στο 75’ ήρθε η λύτρωση για το Προκόπι.
Ο Ν. Περήφανος έκανε την σέντρα, έδιωξε προσωρινά ο Γιαμάς και στην επαναφορά της μπάλας ο Γιάννης Κουτσουφλάκης με κεφαλιά έστειλε στα …ουράνια την ομάδα του!
ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ: Αλατζάς, Αντωνίου, Δροσούνης, Μακρής, Ανδρέου (72’ Κουτσουφλάκης Π.), Κωνσταντός Γ., Περήφανος Γ., Περήφανος Ν., Κουτσουφλάκης Ι., Κουτσουφλάκης Δ., Γεωργίου (60’ Δουρμούσογλου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.: Γιαμάς, Τζάβρας, Συνοδάκης (72’ Μπουγιούκος), Μπασούκος, Κουρούπης, Πιέρο, Γκέκας, Ομόρντια, Τρίκκας (85’ Σέγκος), Τσακλάνος (80’ Ντεγιάννης), Παπαδέδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου