Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 4-0


Δεν του χαρίστηκε

Η Προποντίδα ήταν βαθμολογικά αδιάφορη αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο, ο Αμαρυνθιακός καιγόταν για τη νίκη, αυτό μπορεί να ειπωθεί κατηγορηματικά.
Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι έκαναν φύλλο και φτερό τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι από χθες βρίσκονται με το ένα πόδι στην Α2 κατηγορία (σε συνδυασμό και με τη νίκη του Προκοπίου).
Ο Αμαρυνθιακός δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού σε κανένα σημείο του αγώνα και βρέθηκε στο πρώτο ημίωρο να χάνει με 3-0.
Εκεί τελείωσαν όλα, καθώς στη συνέχεια ο  Αμαρυνθιακός έψαξε ένα …μικρό θαύμα, το οποίο δεν βρήκε ποτέ.

Ο χορός των γκολ

Στο 8’ ο Αγκμπάμπου βρέθηκε σε θέση βολής και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0 για την Προποντίδα, η οποία συνέχισε να πιέζει την ώρα που ο Αμαρυνθιακός ανέβαζε ψηλά την άμυνά του, γεγονός που πλήρωσε πολύ ακριβά.

Σε φάση καρμπόν στο 20’ ο Μήτρου βγήκε εκ νέου τετ-α-τετ με τον Ποδαρά και έκανε το 2-0, ενώ το κακό για τον Αμαρυνθιακό …τρίτωσε στο 24’ με τον Καραχάλιο να διαμορφώνει το 3-0.
Τρεις φάσεις που έκριναν το ματς και ισάριθμες φορές η αμυντικά διάταξη του Αμαρυνθιακού κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Έπεσε ο ρυθμός, ανέβηκε το σκορ

Στην επανάληψη όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε, καθώς η Προποντίδα από τη μία πάτησε φρένο, ενώ από την άλλη ο Αμαρυνθιακός πέταξε λευκή πετσέτα.
Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 50’ με τον Μήτρου (το κέρδισε ο ίδιος).
Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι, ο  Αμαρυνθιακός στο 5’ με τον Κηρύκο και η Προποντίδα στο 68’ με τον Οικονόμου.
Θα πει κάποιος, αν έμπαινε το δοκάρι του Αμαρυνθιακού θα γινόταν τι; Με τα «αν» δεν φτιάχνουμε πραγματικότητες, ο Αμαρυνθιακός ήταν κακός και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχαιρετήσει την Α1.
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ: Ντουμάνης, Νικολαίδης (80’ Ρίζος), Οικονόμου, Καρατζάς, Μώρος, Λάμπρου, Καραχάλιος, Κρις (80’ Κουτσαυλής), Αγκμπάμπου, Μήτρου, Τσιαμπίρης.
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ποδαράς, Κόντος, Ρομέο, Τσιμπούκης, Θωμόπουλος, Λυμπέρης (70’ Αλάμπεης), Κιμουλιάτης Σπ. (75’ Κόρρος), Κηρύκος, Κιμουλιάτης Δημ. (65’ Πετράκης), Αργύρης, Καραβάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου