Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΚΡΙΕΖΑ – ΩΡΕΟΙ 1-2


«ανάποδη» από 
τα Κριεζά!

Μια νίκη που ίσως να ισοδυναμεί με μια ολόκληρη κατηγορία πέτυχε, εκτός έδρας η ομάδα των Ωρεών, παίζοντας, στα κριεζά με την τοπική ομάδα. Στο γήπεδο των Κριεζών έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να επιζητούν την νίκη, τη «γεύση» της οποίας έχουν στερηθεί από την 32η αγωνιστική, όταν είχαν κερδίσει 3-2 την Δόξα Προκοπίου!
Από τότε τα Κριεζά μετρούν δύο ήττες και μια ισοπαλία εντός έδρας και δύο ήττες εκτός!
Οι φιλοξενούμενοι παίζουν σε κάθε παιχνίδι εδώ και κάποιες αγωνιστικές την ίδια τους την ύπαρξη στην κατηγορία! Έτσι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στο β’ μέρος με την «χρυσή αλλαγή» όπως αποδείχθηκε τον 15χρόνο Πατσή, γύρισαν το παιχνίδι και πήραν ένα πολύτιμο 3πόντο.
Πρώτη σημαντική φάση στο 10’ όταν ο Δ. Αθανασίου σούταρε για να εξουδετερώσει ο Χατζημαρινάκης.
Στο 20, ήταν η σειρά του Μπιμπάϊ να αποκρούσει σωτήρια δυνατό σουτ του Μπιτσάνη.
30’ Με ωραίο σουτ – πλασέ ο Τσέρος κάνει το 1-0!

35’ Ο Ασπιώτης σημαδεύει το δοκάρι της εστίας των Ωρεών, ενώ στο 40’ ο Χατζημαρινάκης δεν ανησυχεί μπλοκάροντας σουτ του Δούμα.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 55’ με τον νεοεισαχθέντα Πατσή έφεραν το παιχνίδι στα ίσια 1-1! Ο νεαρός έγινε το πρόσωπο του αγώνα καθώς στο 70’ με κεραυνοβόλο σουτ νίκη του Χατζημαρινάκη και έκανε το 1-2!
Στην εκπνοή του αγώνα, έγινε η φάση – θρίλερ. Οι γηπεδούχοι στο 93’ κέρδισαν πέναλτι, παρά τις αντιρρήσεις των φιλοξενούμενων, το εκτέλεσε ο Ασπιώτης, απέκρουσε ο Μπιμπάϊ, στην επιστροφή η μπάλα έρχεται και πάλι στον Ασπιώτη που σουτάρει και σημαδεύει το δοκάρι!
Πολύ καλή η διαιτησία του Δ. Ψυχούλα και των συνεργατών του Μητρολιού και Κοντόπουλου.

ΚΡΙΕΖΑ: Χατζημαρινάκης, Τσέλας, Κουβέλης (81’ Στυλίδης), Μπιτζάνης, Κολοτούρος, Σταθαράς (67’ Τσιρώνης), Ζωγωγιάννης, Ασπιώτης, Τσέρος, Λαθουράς, Κακαβάς.

ΩΡΕΟΙ: Μπιμπάϊ, Καπλανάϊ (46’ Πατσής), Παράντες, Γκογκομήτρος, Ζαρζέτας Α., Αθανασίου Γ., Αθανασίου Δ., Δούμας, Μισιρλής (77’ Λάββας), Δέσπος, Δαρζέτας Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου