Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Είχε ξεχάσει αυτό το συναίσθημα…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ 3-0

Δεν μπόρεσε τελικά η ομάδα των Λουκισίων να κάνει μία ντουζίνα τις αγωνιστικές που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, καθώς μετά από έντεκα σερί αγώνες, ηττήθηκε στην Μαγούλα απ’ τον πρωτοπόρο Αστέρα με 3-0.
Κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό, ίσως αυτή να ήταν εύλογα στην χθεσινή αναμέτρηση απέναντι σε μία ποιοτική και δυνατή ομάδα, που καιγόταν για τους βαθμούς εν αντιθέσει με τους Ευβοιώτες, που είχαν και κάποιες απουσίες, με σημαντικότερη αυτή του τραυματία Βαγγέλη Γίγα.
Η ομάδα της Δυτικής Αττικής ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, καθώς ο Καραμάνος ολοκλήρωσε πετυχημένα στο 5’ εντυπωσιακή συνεργασία με τον Λούπα, για το 1-0.
Στο 17’ ο Λαμπρινάτος σημείωσε το 2-0 και στο 33’ ο Σερεπάς διαμόρφωσε με πλασέ το 3-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Καραμπά προσπάθησε να αντιδράσει και να απαντήσει στα γρήγορα γκολ των γηπεδούχων στο πρώτο μισάωρο, κατά διαστήματα έγινε πιεστική προς την εστία του Αγριμάκη, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει τους πρωτοπόρους.
Για μία ακόμη αγωνιστική ο τεχνικός των «πορτοκαλί» έδωσε χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες, απ’ τους θεωρητικά αναπληρωματικούς…
Να σημειωθεί ότι τρία λεπτά πριν το φινάλε (87’) αποβλήθηκε ο Ζαχαριάς από πλευράς Λουκισίων.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Δασκαλόπουλου, που είχε βοηθούς τους Παπανικολάου και Τριανταφύλλου, όλοι του Συνδέσμου Κορίνθου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Αγριμάκης, Κουσουρής, Λάμπρου, Κολοβός (83’ Καπκαρίδης), Μενδρινός, Μάρης, Λούπας (79’ Μπεχλής), Πατσιωνίδης, Σερέπας (74’ Ρόκκας), Καραμάνος, Λαμπρινάτος.
ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Διαμαντής, Σφυρόπουλος (46’ Ευσταθίου Αλ.), Μπαρκώσης, Καραμπάς, Ζαχαριάς, Ευσταθίου Ν., Δήμου, Χατζάκης, Παπαδόπουλος, Τσιομπάνης (74’ Λουκατζίκος), Ντάμπος (69’ Μπακλαγής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου