Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

.... επική ανατροπή!

ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. – ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ  3-2

 Απίστευτη εξέλιξη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή! Ένα παιχνίδι που ήταν «χωρίς αύριο» για τους «Πράσινους» των Ψαχνών, καθώς το 3πόντο ήταν επιτακτική ανάγκη, για τον δρόμο που οδηγεί στα play –off! Το άγχος και αυτό τους δυσκόλευε να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες τους.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα του β’ μέρους σε δύο αντεπιθέσεις τους έκαναν το 0-2! Οι παίκτες του «ΗΡΑ» αφού πλησίασαν και μέσα σε 9’ ανέτρεψαν το σε βάρος τους σκορ από 0-2 σε 3-2! Οριστικά στα play – off ο Ηρακλής Ψ.

Η νίκη στο παιχνίδι αυτό, ήταν το τελευταίο εντός έδρας, ήταν μονόδρομος για τον φιλόδοξο Ηρακλή Ψ. και για την ολοκλήρωση του πρώτου μεγάλου στόχου που ήταν η συμμετοχή στα play – off του πρωταθλήματος! Αντίπαλος του Ηρακλή ο Ασπρόπυργος, μια ομάδα αδιάφορη, αλλά που μόνο για να χάσει δεν ήρθε στα Ψαχνά! Οι παίκτες του Αντ. Πριόνα, σίγουρα ήταν ανώτεροι αλλά το πρόβλημα ήταν με το μεγάλο άγχος που τους είχε καταλάβει και λειτουργούσε ανασταλτικά στις προσπάθειες τους.


Το παιχνίδι κάτω από συνεχή βροχή, ξεκίνησε με τους παίκτες του Ηρακλή να επιβάλλουν, το παιχνίδι τους, απόλυτα και να πιέζουν ασφυκτικά σε κάποιες περιπτώσεις την εστία του Σαχσανίδη, που έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις! Σε 4 κλασικές ευκαιρίες, οι παίκτες του «Ηρα» δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο!
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι έγιναν ακόμα πιο επιθετικοί και πιεστικοί, όμως αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αιφνιδιάσουν σε δύο αντεπιθέσεις τους οι φιλοξενούμενοι και από το πουθενά σχεδόν ο Ηρακλής να βρεθεί πίσω στο σκορ…

Ήταν μια απρόσμενη εξέλιξη που οπωσδήποτε μούδιασε τους παίκτες του Αντ. Πριόνα.
Ευτυχώς το μούδιασμα αυτό δεν κράτησε πολύ και οι παίκτες του «Ηρα» με αντεπίθεση διαρκείας μέσα σε 9’ γύρισαν κυριολεκτικά από την «κόλαση» στον «παράδεισο»… το 0-2 έγινε 3-2 και με εκπληκτικές χαμένες ευκαιρίες… Τέλος καλό όλα καλά λέει η παροιμία και αυτό πάει γάντι στον σημερινό (χθεσινό) Ηρακλή, που παρ’ ολίγον να πληρώσει ακριβά το άγχος των παικτών του. Μπορεί η νίκη των «πρασίνων» να ήταν αγχωτική, ήταν όμως πέρα για πέρα δίκαιη.
Με τη νίκη αυτή ο Ηρακλής έγραψε ιστορία σε μια καταπληκτική χρονιά, που αναμένεται να έχει ακόμα πιο εντυπωσιακή συνέχεια.

Φάσεις και γκολ
10’ Ο Ζουλιώτης πλαγιοκοπεί την άμυνα του Ασπρόπυργου και βγάζει σέντρα ακριβείας και μπροστά από τον Φαρούκ που ήταν μόνος ο Σαχσανίδης πέφτει και αποκρούει σωτήρια.
15’ Ο Αργυρός μπαίνει από αριστερά, περνά 3 αντιπάλους του και σεντράρει, ο Σέγγος μέσα στη περιοχή παίρνει την μπάλα και με απ’ ευθείας στέλνει την μπάλα να φύγει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.
27’ Η μπάλα χάνεται κυριολεκτικά όταν ο Καλλιμάνης κάνει ένα εκπληκτικό σόλο, πασάρει στον Σέγγο που αποφεύγει έναν αντίπαλο του και πασάρει στον Βαγγέλη που βγαίνει τετ – α- τετ με το τέρμα, πλασάρει όμως ο Σαχσανίδης αποκρούει εκπληκτικά.
41’ Ο Σέγγος βρίσκει πολύ ωραία τον Φαρούκ που προχωρά και από το ύψος της περιοχής σουτάρει δυνατά, για να κάνει και πάλι εκπληκτική επέμβαση ο Σασχανίδης και να διώξει σε κόρνερ.
48’ Κεραυνός του Βαγγέλη όμως ο Σαχσανίδης αποκρούει εντυπωσιακά.
50’ Ο Ντελέκος βγάζει τον Σέγγο σε θέση γκολ το πλασέ όμως του αρχηγού φεύγει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι!
52’ ΓΚΟΟΛ! Αντεπίθεση του Ασπρόπυργου, με τον Τουρνά ο οποίος διασχίζει το μισό σχεδόν γήπεδο ανενόχλητος πασάρει στον Λιοσάτο, ο οποίος στο ύψος της περιοχής σουτάρει και κάνει το 0-1!
54’ Σε σουτ του Φαρούκ ο Κουβίδης διώχνει με το χέρι μέσα στη περιοχή και ο διαιτητής δείχνει «παίζεται»…
57’ ΓΚΟΟΟΛ! Νέα αντεπίθεση για τον Ασπρόπυργο, ο Φώσκολος φεύγει μόνος και πλασάρει άνετα τον Μιχελή 0-2!
60’ Κόρνερ του Ντελέκου, πλασέ του Ανέστη όμως οι αμυντικοί του Ασπρόπυργου σώζουν διώχνοντας την μπάλα όπως – όπως κόρνερ!
61’ ΓΚΟΟΟΛ! Το κόρνερ εκτελείται, κόντρες μέσα στη περιοχή, ο Σέγγος σουτάρει αποκρούει ο Σαχσανίδης και ο Βαγγέλη με πλασέ μειώνει σε 1-2!
66’ ΓΚΟΟΛ! Ο Σέγγος μπαίνει στην περιοχή, ανατρέπεται όμως από τον Μποταϊτη, πέναλτι που εκτελεί ο ίδιος και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια 2-2!
68’ Σέντρα του Σέγγου παράλληλη προς το τέρμα, στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Ανέστης δεν προφταίνει να «σπρώξει» την μπάλα στα δίχτυα.
70’ ΓΚΟΟΛ! Ο Ντελέκος φτάνει στην αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, σουτάρει και πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ μέσα σε αποθέωση, από τον κόσμο που παραληρούσε, κάνοντας το 3-2!
84’ Ο Ανέστης βγαίνει τετ – α – τετ με τον Σαχσανίδη πλασάρει αλλά ο πορτιέρο του Ασπρόπυργου αποκρούει και πάλι εκπληκτικά.
Από τον Ηρακλή ξεχώρισαν ο Σέγγος, Ντελέκος, Ρεπετσάς και Ζουλιώτης, ενώ από τον Ασπρόπυργο ήρωας αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας Σαχσανίδης και ξεχώρισαν οι Τσούπρος και Μποταϊτης.
Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Μπλάνας (Σερεμετής – Λάμιας) από τη Μεσσηνία, ενώ 4ος ήταν ο Μπλούνας από την Φθιώτιδα. Στο 85’ με την κίτρινη αποβλήθηκε ο Τουρνάς.



Ηρακλής Ψ. (Αντ. Πριόνας): Α. Μιχελής, Καλλιμάνης (75’ Παπαϊωάννου), Ζουλιώτης, Ντελέκος, Σέγγος, Αργυρός, Βλαχόπουλος (55’ Ανέστης), Ρεπετσάς, Βαγγέλη, Μεθενίτης (60’ Αλημπάς), Φαρούκ.

Ασπρόπυργος (Γ. Σαββίδης): Σαχσανίδης, Τσούπρος, Κουβίδης, Σινάνι (20’ λ.τ Λύγκος), Λιοσάτος (86’ Γανωτής), Βατίστας, Άγκος, Σπίνουλας, Φώσκολος (66’ Λέντας), Μποταϊτης, Τουρνάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου