Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 0-0 Πέταξε την ευκαιρία για 3ποντο!

Με πολλές απουσίες (οι πρόχειροι υπολογισμοί μας αριθμούν έξι) στις τάξεως του ο νεοφώτιστος και ενθουσιώδης Ηρακλής, υποχρεώθηκε σε λευκή ισοπαλία κόντρα σε έναν αντίπαλο που φαίνεται να «πνέει τα λοίσθια» σε ότι αφορά την υπόθεση Β’ Εθνική.
Όμως, οι δύο αντίπαλοι που είχαν πρώτα απ’ όλα να παλέψουν κόντρα στον παλιό εαυτό τους, έδωσαν μάχη και με τα στοιχεία της φύσης. Ο δυνατός παγωμένος άνεμος και η αισθητά χαμηλή θερμοκρασία στο γήπεδο της Φυλής, δημιούργησαν εκτός του πολικού και αγωνιστικό ψύχος.


Είναι ενδεικτικό, όπως συγκλείνουν όλες οι πληροφορίες εξάλλου, πως αν οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν τα κάτω του μετρίου σημάδια της απόδοσής τους, θα έχουν καταφέρει να πετύχουν τουλάχιστον ένα τέρμα και να φύγουν, ευκαιρίας δοθείσης, με το τρίποντο. Ενδεικτικό επίσης είναι ότι σημειώθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες-από μία στο α’ μέρος. Η πρώτη επίθεση που εκδήλωσε κι ήταν επικίνδυνη στο 9’, ο Θρασύβουλος είχε τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Νικολάου, αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Τόλλιο, τον οποίο βέβαια πέρασε ανεκμετάλλευτο. Τα Ψαχνά απάντησαν στο 23’ προς 24’, όταν ένα ξαφνικό συρτό σουτ του Πούρνου βρήκε τοποθετημένο σωστά τον Κασμερίδη, που απέκρουσε, αποσοβώντας κάθε κίνδυνο.
Στα ίδια πλαίσια εκτυλίχτηκε και το δεύτερο 45λεπτο που οι αντίπαλοι έδειχναν όλο και πιο αδιάφοροι προς το αντικείμενό τους, με εξαίρεση το 75’, όταν ο Σέγκος ύστερα από ένα καλοζυγισμένο σουτ υποχρέωσε τον αντίπαλο πορτιέρο σε διπλή απόκρουση.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι και οι τρεις νέες μεταγραφές του Ηρακλή Ψαχνών δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Αποστολόπουλου (Ηλείας).
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης (84’ Μουκίδης), Σύρος, Ψιάνος, Βασιλείου, Κακαράς (46’ Μπάτσι), Σκόνδρας, Καλαμιώτης, Νικολάου, Καρράς, Βλάχος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Τόλιος, Ζουλιώτης, Γανωτής (91’ Φιλιππάκος), Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Μπαλαμπάνης, Ντελέκος, Δελήμπασης, Σέγκος, Τσοκάνης (84’ Μάτσιος), Πούρνος (62’ Ροντρίγκο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου