Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ – ΙΣΤΙΑΙΑ 1-1: Η λύτρωση ήρθε στο 88’ για τον Όλυμπο

Μέχρι το 88’ η Ιστιαία είχε το προβάδισμα απέναντι στον Όλυμπο Γυμνού, όμως οι γηπεδούχοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα που απαιτούνταν προκειμένου να καταφέρουν την ισοφάριση, η οποία ήρθε τελικά δύο λεπτά πριν από την λήξη του παιγνιδιού.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους, οι οποίοι έπαιζαν χωρίς τους Αργύρη και Πασσά, να πιέζουν για την επιτυχία ενός τέρματος. Μάλιστα, μόλις στο 6’ ο Πάττας έπιασε δυνατό σουτ για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι της Ιστιαίας.
Στο 16’ ήρθε η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους, καθώς ο Βασιλείου εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Ολύμπου και έγραψε το 0-1.
Από εκεί και πέρα τα πάντα άλλαξαν στον τρόπο ανάπτυξης των γηπεδούχων, καθώς η νευρικότητα ήταν εμφανής. Μάλιστα εντάθηκε ακόμη περισσότερο μετά το ημίωρο, αφού στο φ30’ αποβλήθηκε ο Ξουρής με απ ευθείας κόκκινη κάρτα και ο Όλυμπος έμεινε με δέκα παίκτες.
Όπως ήταν φυσικό, το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε χωρίς πολλές φάσεις, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν και προσπάθησαν να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ.
Στο 58’ οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία με τον Πάττα, ενώ στο 81’ ο Ντούμας εκτέλεσε φάουλ για να μπλοκάρει ο Σωτηρόπουλος.
Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 88’ όταν ο Διπλας εκτέλεσε φάουλ, ο Βεσελί έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο 90’ όταν οι παίκτες του Ολύμπου δεν τήρησαν το φέρ πλέι.
Καλή η διαιτησία των Πάνου, Στρουμπούλη και Κοντόπουλου

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ: Κεφαλάς, Ξουρής Δ, Κιούσης (69’ Σταματούκος Β), Μπεσελή, Σταματούκος Ε, Ξουρής Ν, Αποστόλου (61’΄Σκεμπές), Διπλας, Ντούρμας, Πάττας, Κιούσης Α.

Ιστιαία: Σωτηρόπουλος, Θεοχάρης, Ψίλος, Τριανταφύλλου Σ, TOWORFE., Δούμας (59’ Ιωσήφ), Σελήμης (46’ Ζουμπανιώτης), Βασιλείου Αθ, Βασιλείου Ι (71’ Γοργομάτης), Γαβριήλ, Χρήστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου