Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.-ΕΡΕΤΡΙΑ 3-3 Ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις, γκολ, αλλά και ανατροπές στο σκορ, έγινε το Σάββατο στο γήπεδο των Φύλλων, όπου ο Ολυμπιακός Χαλκίδας αντιμετώπισε την Ερέτρια.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 15’, όταν ο Πεππές έκανε σουτ, απέκρουσε ο Ευαγγελινός και στην επιστροφή ο Τόρα με πλασέ έγραψε το 0-1.
Αμέσως μετά το γκολ οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, βγήκαν μπροστά και στο 25’ ο Μπλέτσας με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 1-1, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.


Η αποτελεσματικότητα των παικτών του Ολυμπιακού συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αποφέροντας δύο ακόμα τέρματα.
Στο 32’ ο Ομόρντια τροφοδότησε ωραία τον Μουρίκη που με δυνατό σουτ έγραψε το 2-1, ενώ το 3-1 διαμορφώθηκε στο 40’.
Τότε ο Ομόρντια έπιασε δυνατό σουτ, απέκρουσε ο Τόρα, η μπάλα κατέληξε στον Γεωργουδάκη που σούταρε για να αποκρούσει ξανά ο τερματοφύλακας της Ερέτριας και να καταλήξει η μπάλα στον Δάσκο που με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το 3-1.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έχασε καλή ευκαιρία με τον Ομόρντια στο 50’ που απέτυχε να νικήσει τον Τόρα , ενώ στη συνέχεια οι παίκτες της Ερέτριας πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.
Στο 60’ ο Μήτρου έχασε καλή ευκαιρία να μειώσει το σκορ, ενώ στο 61’ ο Στρατής είχε δοκάρι.
Το 3-2 διαμορφώθηκε στο 70’ με σουτ του Στρατή από 45 μέτρα απόσταση, ενώ το τελικό 3-3 έγινε στο 95’ με σουτ του Μήτρου μέσα από την περιοχή.
Καλή η διαιτησία του Φώτη με βοηθούς τους Καμπούρη και Πριόνα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.: Ευαγγελινός, Καρατζάς, Μπλέτσας, Δαριβέρης, Μπισμπικόπουλος, Τζάβρας, Τρίκκας (81’ Τζαφέρος), Συνοδάκης, Δάσκος (89’ Μπουγιούκας), Ομόρντια (87’ Αραμπατζής), Μουρίκης.
ΕΡΕΤΡΙΑ: Τόρα, Μπασινάς, Βελαέτης (85’ Παύλου), Καραγιάννης, Κοκκάλας (41’ Μήτρου), Μαγκότσι, Πεππές, Μαρινάκης, Τόρα Ε., Σταματάκος, Στρατής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου