Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 3-1 Το ντέρμπι κρίθηκε στις λεπτομέρειες!

Το αναμενόμενο ντέρμπι ανάμεσα στον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου και την Προποντίδα δεν είχε τελικά το ενδιαφέρον που όλοι περίμεναν, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα στο σκορ και σε καμία στιγμή του αγώνα δεν κινδύνευσαν να χάσουν αυτό το προβάδισμα.
Η Προποντίδα από την άλλη πλευρά προσπάθησε για ότι καλύτερο, ωστόσο υπήρξαν και κάποια τυχαία περιστατικά, τα οποία της στέρησαν τη δυνατότητα της ελπίδας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Οι παίκτες του Αγ. Νικολάου, μπήκαν από την αρχή αποφασισμένοι στο παιχνίδι και μόλις στο 10΄ έχασαν καλή ευκαιρία, όταν ο Δεληγιάννης απέκρουσε δυνατό σουτ του Σπανού.


Στο 28’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αργύρης έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ (1-0).
Στο 34’ η Προποντίδα έχασε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν μετά από φάουλ του Παπαδέδε, ο Μήτρου βρέθηκε σε καλή θέση απέναντι στον Μπόλμπαση, αλλά έπιασε κακό πλασέ και ο τερματοφύλακας του Αγ. Νικολάου μπλόκαρε.
Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 40’ σημειώθηκε το 2-0 μετά από αυτογκόλ. Ο Μπασινάς εκτέλεσε φάουλ, ο Λίφο προσπάθησε να διώξει κι έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Δεληγιάννη.
Στην επανάληψη η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε, καθώς και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιτύχουν τέρμα. Στο 46’ ο Σπανός βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή της Προποντίδας, ελίχθηκε ωραία, όμως ο Φρυγανάς τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έκλεψε την μπάλα.
Στο 69’ ο Ευβοϊκός έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Αργύρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 77’ ο Σπανός βρέθηκε ξανά με την μπάλα μέσα στην περιοχή της Προποντίδας, ο προσωπικός του φρουρός ο Φρυγανάς γλίστρησε κι έτσι ο παίκτης του Αγ. Νικολάου πέρασε και τον Δεληγιάννη, γράφοντας εύκολα το 3-0.
Στο 85’ η Προποντίδα κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με τον Νεκτάριο Μήτρου, ενώ στο 90’ ο Αγ. Νικόλαος έμεινε με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Αυλωνίτης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Τελευταία καλή φάση στο 92’ για την Προποντίδα, όταν σουτ-φάουλ του Μήτρου έφυγε ελάχιστα άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μάγειρας, με βοηθούς τους Μητρολιό και Φραντζή.
ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Μπόλμπασης, Μπασινάς Γ., Ρουμπής, Γιάνναλος (80’ Κούτρας), Αυλωνίτης, Νόνας, Τσομώκος, Ζαχαριάς (82’ Ζαχαριάς Ν.), Τριανταφύλλου (85’ Σαράβελας), Αργύρης, Σπανός.
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ: Δεληγιάννης, Φρυγανάς, Παπαδέδες, Κοτρώζος, Τσιαμπίρης, Μακρής, Κουτσαυλής Π.  (60’ Νερούτσος), Λίφο, Μήτρου, Λεοντής (70’ Μπόζντα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου