Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-0 Φως στο τούνελ του Α.Ο.Χ.

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο λόγω των πρόσφατων δρώμενων στον ευρύτερο χώρο του Α.Ο. Χαλκίς, η εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε τις καλύτερες των ελπίδων για τη συνέχεια σε όσους έχουν επενδύσει στην δυναμική της. Ειδικότερα στο πρώτο 25λεπτο του δεύτερου μέρους κι ειδικά μετά το γκολ στο 50’ του Ιορδανίδη, οι γηπεδούχοι εμφάνισαν όλο το πάθος και την ενεργητικότητα πραγματικών επαγγελματιών κι έστω με αυτοσχεδιασμούς, που όμως έβρισκαν παρτενέρ, ή ατομικές προσπάθειες ξεκόλλησαν από την υποτονικότητα και τον εκνευριστικό λήθαργο του πρώτου μέρους.

Σε τελική ανάλυση δηλαδή όταν ο καθένας απ’ τους έντεκα του Α.Ο.Χ. κατάλαβε ότι έπρεπε να πάρει προσωπικά το θέμα της νίκης που ήταν μονόδρομος βελτιώθηκε η γενική εικόνα επί το αποτελεσματικότερο. Επειδή για τακτική και ομαδικότητα ύστερα από οκτώ αγωνιστικές δεν μπορεί να μιλάει κανείς. Επειδή οι δύο προηγούμενοι τεχνικοί ηγέτες, ειδικότερα ο πρώτος δεν άφησαν τίποτα για να τους θυμάται κανείς.
Η συνάντηση ξεκίνησε σε μία παρατεταμένη αναγνωριστική διάθεση από τους δύο αντιπάλους και η προσπάθεια που έκαναν για να πάρουν τον έλεγχο στο κέντρο έπεφτε στο κενό. Αυτό είχε αρνητική επίδραση στην μορφή της συνάντησης που εξελισσόταν σε ένα ανιαρό θέαμα, χωρίς στόχους.
Όλες οι επιθετικές πρωτοβουλίες των γηπεδούχων έσβηναν μόλις η οργανωμένες τους προσπάθειες περνούσαν τη σέντρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι συγκεντρωμένοι σε αμυντικούς αποκλειστικά ρόλους με μοναδικό σκοπό να αποφύγουν το γκολ.
Μόνον στο 38’ μία ξαφνική κάθοδος του Α.Ο.Χ. που συνεχίστηκε έως την μεγάλη περιοχή της Ένωσης έφερε τον Λέκκα σε πλεονεκτική θέση. Ο επιθετικός είδε το κενό στην άμυνα και αν και βρισκόταν σε μακρινή απόσταση επιχείρησε το ξαφνικό σουτ που ναι μεν ξεγέλασε τον τερματοφύλακα, προσέκρουσε όμως σε σώμα αμυντικού και κατέληξε άουτ.
Το γκολ όπως ήδη αναφέραμε σημείωσε ο Ιορδανίδης στο 49’ προς 50’, ύστερα αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ του Καρακατσάνη.
Ύστερα οι ευκαιρίες εκ μέρους της Χαλκίδας διαδέχονταν η μία την άλλη και για 25’ τουλάχιστον είχαν εξαφανίσει απ’ την μέση του γηπέδου και πάνω τους φιλοξενούμενους.
Η επιθετική ένταση κορυφώθηκε στο 67’ μετά το τετ-α-τετ του Καρακατσάνη που δεν είχε τύχη. Ήταν και το διάστημα που το θέαμα αποζημίωσε τους 150 φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Χωρίς πρόβλημα σφύριξε ο Αντωνίου, με επόπτες τους Χαλιάσου, Δουβέρα (Αθήνα).
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ (Γεωργούλης): Μόνος, Καλιμάνης, Θωμάς, Μπακρής, Νικολόπουλος, Μπιρμπίλι, Ταυταρίδης (93’ Τούρλας), Καλογερόπουλος (90’ Πατσός), Ιορδανίδης (82’ Μανιάτης), Καρακατσάνης, Λέκκας.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Καταχανάκης, Τζιέρης, Μπούας, Κανδιάς (85’ Αντωνόπουλος), Δημητρόπουλος, Στάμος (79’ Καμαριώτης), Δημαράκης (60’ Κιούσης), Κοζοκάρου, Σωπιάδης, Ερμιτζάκης,Τζωρτζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου