Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΘΗΒΑ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 1-2 Αντί να νικήσει…έχασε

Τραγική κατάληξη είχε για την ομάδα της Θήβας το παιγνίδι με τον Πανναυπλιακό, καθώς η γηπεδούχος, βρέθηκε να χάνει στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, κατάφερε να ισοφαρίσει στην επανάληψη και στο τέλος του αγώνα, την ώρα που προσπαθούσε να πετύχει το γκολ της νίκης, δέχτηκε τέρμα με αποτέλεσμα να ηττηθεί τελικά με σκορ 1-2.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αναγνωριστικά το παιγνίδι, και στα πρώτα 15 λεπτά είχαν χάσει από μια ευκαιρία η κάθε ομάδα. 
Στο 29’ η Θήβα έχασε καλή ευκαιρία με τον Ανυφαντή, όμως στο 44, μετά από ένα ολέθριο λάθος της άμυνας, η γηπεδούχος ομάδα βρέθηκε να χάνει με 0-1. Τότε ο Καρύδης προσπάθησε να δώσει την μπάλα στον Τζήμα, ο Αγγελόπουλος μπήκε σφήνα ανάμεσα στους δύο παίκτες, έγινε κάτοχος της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στην επανάληψη η ομάδα της Θήβας μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και στο 61’ κατάφερε να ισοφαρίσει στο σκορ, όταν ο Χατζάκης έβγαλε ωραία σέντρα στην αντίπαλη περιοχή, ο Ανυφαντής έγινε κάτοχος της μπάλας και με κοντινό πλασσέ έγραψε το 1-1 φέρνοντας το παιγνίδι στα ίσια.
Από εκεί και πέρα η πίεση των γηπεδούχων  για την επιτυχία ενός ακόμη τέρματος ήταν πολύ έντονη. Στο 68’ ο Μεθενίτης είχε σουτ στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πανναυπλιακού, ενώ στο 82, ο Ανέστης έπιασε δυνατό σου, ο Λάσκαρης απέκρουσε και στην επιστροφή της μπάλας ο Νταλάκας απέτυχε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, σε κενή εστία.
Σαν να μην έφταναν οι χαμένες ευκαιρίες, η ομάδα της Θήβας είδε και τα χειρότερα στο παιγνίδι, καθώς στο 86’ σε μια από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις των φιλοξενουμένων, ο Ταμπάκης τροφοδότησε τον Αγγελόπουλο που με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 1-2.
Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την μορφή του αγώνα, ωστόσο, επιβεβαιώνει το νόμο του ποδοσφαίρου, ο οποίος ορίζει σαφέστατα ότι όποιος χάνει ευκαιρίες, κινδυνεύει τελικά να δεχτεί γκολ.
Από την ομάδα της Θήβας δέχτηκαν κίτρινες κάρτες οι: Μεθενίτης, Ανέστης, Ευθυμίου, ενώ από τον Πανναυπλιακό οι: Καραμάνος και Ζαχαράκης.

Θήβα: Τζήμας, Μπλάντζος, Φέκας, Καρύδης, Ευθυμίου, Μεθενίτης, Λάμπρου, Χατζάκης (83’ Τζέλος), Γκαράνης (45’ Νταλάκας), Ανυφαντής, Κωτσαλάς (76’ Ανέστης)

Πανναυπλιακός: Λάσκαρης, Ταμπάκης, Παπουτσής, Γκολέμης, Ζίου, Καραμάνος, Χατζησοφρωνίου, Λαμπρούσης (62΄Ζαχαράκης), Αγγελόπουλος (89’ Σπυρόπουλος) Νικολέτος, Λούπας (45’ Καραγκούνης)

Μηνάς Παπαθωμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου