Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ-ΚΥΜΗ 0-0 Πολύτιμο βαθμό απέσπασε η Κύμη!

Πολύτιμο και καθοριστικό βαθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος απέσπασε η ομάδα της Κύμης, αφού κατάφερε να φύγει με το (0) από την έδρα του ισχυρού Μανδραϊκού. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι καίγονταν για τους βαθμούς, προκειμένου να πλησιάσουν την Κόρινθο (επίσης παραχώρησε ισοπαλία), όμως η ομάδα της Κύμης παρουσίασε ένα ομοιογενές σύνολο με πολύ ισχυρή άμυνα και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της.

Αυτό αποδεικνύεται κι από το γεγονός ότι σε όλη την διάρκεια του αγώνα παίχθηκε παιχνίδι κέντρου, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, γεγονός που ευνόησε ιδιαίτερα την ομάδα της Κύμης στην προσπάθειά της. Το τελικό 0-0 κρίνεται απόλυτα δίκαιο, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, η ομάδα της Κύμης μάλιστα θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και το κάτι περισσότερο εάν ήταν πιο αποτελεσματική στις αντεπιθέσεις.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σχίζας του συνδέσμου Αθηνών.
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τζουραμάνης, Παπουτσής, Γεωργιάδης Π., Παπαπαναγιώτου, Χελής, Κοχλιώτης (63' Λιοσάτος), Τουρνάς, Αλημπάς (76' Παυλίδης), Πλαβούκος (46' Αράπογλου), Ραπτόπουλος, Γεωργιάδης Η.
Α.Ο. ΚΥΜΗΣ: Παπαδόπουλος Κ., Αναστασίου Β., Γεραντώνης (68' Σαββίδης), Κύρου, Αναστασίου Ι. (59' Μπλατσιώτης), Κραβαρίτης, Φωτιάς, Ηλίας (88' Καραμπίνης), Γεωργουδάκης, Γκάτσης, Κόκκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου