Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ....

Ο Λίφο, πρώην παίχτης των Αλατσάτων ήταν ο πρώτος παίχτης στα πρωταθλήματα Α1 και Α2 που φόρεσε άλλη φανέλα στην περίοδο που διανύουμε. Εντυπωσιάσε μάλιστα με τη νέα του ομάδα, την Προποντίδα, στον πρωτο αγώνα της νέας χρονιάς, σημειώνοντας τρία γκολ στο 4-0 επί του Ολυμπιακού.

Ασ δούμε όμως, ποιοι άλλοι θα εμφανιστούν με άλλη φανέλα στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, στις δυο μεγάλες κατηγορίες της Εύβοιας.

Ο Λευτέρης Μαραγκός (27 ετών) και ο Μιχάλης Χρήστου (28 ετών) θα είναι στη διαθεση του κ. Μάλλιαρη να αγωνιστούν με τον ΑΟ Ν. Αρτάκης (πήγαν εκεί από τα Αλάτσατα και οι δυο). Σημειώστε οτι οι δυο τους έπαιζαν μαζί και στον Αγιο Νικόλαο, κι ακόμη ότι ο Μαραγκος ξεκίνησε από τον Πανδοκαϊκό αλλά ανδρώθηκε στο Αφρατι όπου έπαιξε για 10 χρόνια και ο Χρηστου ξεκίνησε στις Ακαδημιές της Προποντίδας.

Ο Γιώργος Γκούτσιας με την Καστέλλα  (από ΑΟ Αρτεμη Αττικής-είναι φοιτητής στα ΤΕΙ Ψαχνών)

Ο Δημήτρης Λύκος (αριστερά στη φωτό πάνω) που μετακόμισε στον Ταμυναϊκό (από την Αρτάκη). Ο Αρτακιανός παίχτης, που είναι ήδη στο 37ο έτος της ηλικίας του, συμπληρώνει 11άδα ομάδων με τις οποίες έχει συμφωνήσει. Εχουν προηγηθεί οι ομάδες: Αρτάκη, ΑΟ Χαλκίς, Λήλας Βασιλικού, Απόλλων Ερέτριας, Εθνικός Αστέρας, Αστέρας Ζωγράφου, Λεβαδειακός, Κύζικος, Κύμη και Αναγέννηση Σχηματαρίου.

Ο νεαρός (βαδίζει τα 17) Δημήτρης Λαθουράς θα παιζει με το Αυλωνάρι, ομάδα της γενέτειράς του. Ηταν στους ερασιτέχνες του Πανιωνίου και ξεκίνησε από τον Αίολο Κριεζών.

Ο Αθηναίος επιθετικός Λάζαρος Χατζηκοκολάκης (28,5 ετών) θα ενισχύσει τον ΑΠΚΟ Δροσιάς. Εχει ξεκινήσει από τη Ν.Ιωνία, έπαιξε για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό Χερσονήσου και μετά σε Γκυζιακό, Χαλάνδρι, Νίκη Δροσιάς και Νεοπεντελικό.
ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο επιθετικός Γιώργος Γιαννουκάκος και ο Αλκης Σταματίου θα αγωνίζονται με τον Παντριαδικό (από την  Αρτάκη και οι δυο)

Ο πολύπειρος Γιάννης Γκούμας  (συμπληρώνει τα 38 χρόνια του στις 9 Φλεβάρη) θα ξαναφορέσει τη φανέλα στην ομάδα με την την οποία ξεκίνησε, το Νηλέα Νεοχωρίου (μεταγράφηκε από τη Δροσιά). Ο Γκούμας έχει αγωνιστεί ακόμη στους Ερασιτέχνες του Παναθηναϊκού, στον Ταμυναϊκό, στο Λήλα, περασε για λίγο από τον Αχαρναϊκό, τον Ολυμπιακό Χ., το Διαγόρα  και επέστρεψε στο Λήλα πριν πάει στην τελευταία του ομάδα, τη Δροσιά. Στη φωτό πάνω σκοράρει με κεφαλιά ψαράκι στον αγώνα Δροσιά-Αλάτσατα.

Ο επιθετικός Χρήστος Παρίσσης (34. 5 ετών) θα αγωνιστεί με τον Ακράτητο Κεχριών (έπαιζε στα Αλάτσατα κι αυτός). O Παρίσης έχει ξεκινήσει από τον ΠΑΟ Χαλκίδας, αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ Χαλκίδας, πέντε στην Προποντίδα, τέσσερα στα Λουκίσια και τελευταία με τον Αγιο Νικόλαο και τα Αλάτσατα.

Ο Χρήστος Τουζούν που γύρισε στον Ελλήσποντο μετά την τετράχρονη περιοδεία του σε ομάδες του νομού Ρεθύμνης.

Ο Αντώνης Βακιάνης θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ Χαλκίδας. Εχει ξεκινήσει από τον ΑΟ Καβάλας και έπαιζε στο Βύρων Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου