Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΑΥΛΩΝΑΡΙ – ΚΑΣΤΕΛΛΑ 2-1: Πολύτιμο τρίποντο για το Αυλωνάρι

Πολύτιμη νίκη από βαθμολογικής πλευράς η οποία θα μετρήσει ιδιαίτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος, πέτυχε η ομάδα του Αυλωναρίου που αντιμετώπισε την Κυριακή  στην εντός έδρας την Καστέλλα. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι σε όλη την διάρκεια του παιγνιδιού, προηγήθηκαν με 2-0 και δεν επέτρεψαν σε καμία στιγμή να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά τους. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Καστέλλας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν όλα πλέον είχαν κριθεί.

Η ομάδα της Καστέλλας μπήκε αρχικά ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο και έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο. Στο 18 ο Ταψής βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Αργυρόπουλος, όμως ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου απέκρουσε σε κόρνερ. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μπαλαμπάνη στο 19’ όταν ξανά ο Αργυρόπουλος είπε «όχι» στον επιθετικό της Καστέλλας.
Η πρώτη καλή ευκαιρία για το Αυλωνάρι σημειώθηκε στο 21’ όταν ο Σεϊντόπουλος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Κυρόπουλο, όμως ο τερματοφύλακας της Καστέλλας έδιωξε σε κόρνερ. Στο 39’ πάλι ο Σεϊντόπουλος συνδυάστηκε ωραία με τον Χριστοδουλόπουλο με τον Σεϊντόπουλο να εξαπολύει το τελικό σουτ για να διώξει ξανά σε κόρνερ ο Κυρόπουλος.
Στην επανάληψη η ομάδα του Αυλωναρίου είχε την καθολική υπεροχή και επιβλήθηκε δίκαια του αντιπάλου της.
Το 1-0 έγινε στο 64’ όταν ο Κοτρόζος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κυρόπουλο και με πλασσέ έκανε το 1-0.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Κοτρόζος βρέθηκε ξανά μόνος του απέναντι στον Κυρόπουλο για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας της Καστέλλας.
Μια ακόμη καλή ευκαιρία έχασε για το Αυλωνάρι ο Σιλβέστρος στο 75’ όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι στην αντίπαλη εστία μετά από μπαλιά του Σεϊντόπουλου, από υπερβολική σιγουριά όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.
Το 2-0 σημειώθηκε στο 86’ όταν ο Σεϊντόπουλος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Κοτρόζο που με πλασσέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Η Καστέλλα μείωσε σε 2-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Ταψή.
Κορυφαίοι από το Αυλωνάρι οι Σεϊντόπουλος, Κοτρόζος, Χριστοδουλόπουλος και από την Καστέλλα ο Κυρόπουλος.
Καλή η διαιτησία των κκ Σέγκου, Πασχαλίδη, Δανηιλίδη.
Αυλωνάρι: Αργυρόπουλος, Μπα, Μπρεγκανάκου, Θεοχάρης, Αναστασίου (81’ Γεωργιόπουλος), Βασιλείου,Μουρίκης (70’ Σιλβέστρος), Χριστοδουλόπουλος, Λαθουράς, Κοτρόζος (87’ Αϊδίνης) Σεϊντόπουλος.
Καστέλλα: Κυρόπουλος, Ταψής, Συρόπουλος, Παπακυριάκου (68’ Ράζος), Ράζος Β, Γιαννούτσος, Μακρής, Βογιατζής, Μπαλαμπάνης, Μήτρου, Τζαμήχας (83’ Τσούτσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου