Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΤΑΚΗ-Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3-0 Εύκολο απόγευμα για την Αρτάκη!

Χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα η ομάδα της Αρτάκης πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην Α.Ε. Χαλκίδας. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και οι γηπεδούχοι δεν άφησαν σε καμία περίπτωση να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά τους.
Μάλιστα η ομάδα της Αρτάκης έδειξε από την πρώτη στιγμή ποιος είναι το αφεντικό στο παιχνίδι, αφού μόλις στο 5’ έγινε το 1-0. Ο Μαστροκώστας βρήκε με κεφαλιά τον Ηλία Παπαϊωάννου μέσα στην περιοχή και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Σαλεμή.


Δύο λεπτά αργότερα το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε, όταν ο Μαστροκώστας με σουτ έγραψε το 2-0.
Από το 7’ και μετά η ομάδα της Αρτάκης, έχοντας και τα δύο τέρματα στο ενεργητικό της κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.
Στο 45’ ο Ηλίας Παπαϊωάννου μετά από μπαλιά του Μπόε βρέθηκε σε καλή θέση απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε περισσότερο ανοιχτό, αφού καμία από τις ομάδες δεν είχε να περιμένει τίποτα περισσότερο, καθώς όλα είχαν πλέον τελειώσει. Οι παίκτες της Αρτάκης δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία, ενώ δύο καλές ευκαιρίες δημιούργησε και η Α.Ε. Χαλκίδας, όμως ο Γκόγκος, ο οποίος δεν είχε και πολύ δουλειά το Σάββατο στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων όταν χρειάστηκε.
Άριστη η διαιτησία του κου Κοντόπουλου (ήταν το πρώτο του παιχνίδι στην Α1), με βοηθούς τους Καρβελά και Μιχεή.
ΑΡΤΑΚΗ: Γκόγκος, Σφυρόπουλος, Μαραγκός, Τσαλιαγκός (60’ Σμυρναίος), Κάραλης (46’ Καρόκης), Τσολάκος, Λούκας, Στουπής, Παπαϊωάννου (70’ Πύθουλας), Μαστροκώστας, Μπόε.
Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Σαλεμής, Γεραντώνης, Δουρμούσογλου, Τριανταφύλλου (46’ Αντωνίου), Σεχάι, Μιχελής, Παπαδημητρίου (75’ Βλάχος), Μούντριχας, Καραχάλιος, Γουναρόπουλος, Μεταξάς (62’ Διαμαντάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου