Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΔΡΟΣΙΑ – ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-0: Ο αγώνας «τέλειωσε» στο πρώτο δεκάλεπτο

Δέκα λεπτά ήταν αρκετά για την ομάδα της Δροσιάς προκειμένου να κερδίσει τον αγώνα απέναντι στον Ταμυναϊκό. Το παιγνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθούν για ένα γρήγορο τέρμα το οποίο θα τους βοηθούσε να «καθαρίσουν» νωρίς το παιγνίδι. Πραγματικά στο 10’ ο Κυπιώτης έβγαλε ωραία πάσα στον Μπασούκο, που με δυνατό σουτ παραβίασε την εστία του Πετράκη γράφοντας το 1-0.

Η επιτυχία του τέρματος «ηρέμησε» τον ρυθμό των γηπεδούχων οι οποίοι κοντρολάρισαν το παιγνίδι και προσπάθησαν να διατηρήσουν το σκορ από την μια πλευρά και να το διευρύνουν, εφόσον προέκυπτε, με οργανωμένες ενέργειες από την άλλη.
Αποτέλεσμα ήταν να μην δημιουργηθούν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Ταμυναϊκού προσπάθησαν να τα παίξουν όλα για όλα σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσουν στο σκορ. Σε κάθε τους προσπάθεια όμως έβρισκαν μπροστά τους την καλοστημένη άμυνα της Δροσιάς, που δεν τους επέτρεψε να την διασπάσουν.
Μοναδικό αρνητικό για την ομάδα της Δροσιάς, η αποβολή του Πατρινού στο 89 με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το τελικό σφύριγμα του παιγνιδιού βρήκε τον ΑΠΚΟ νικητή, χωρίς μάλιστα να κουραστεί ιδιαίτερα, καθώς το παιγνίδι κύλησε χωρίς εξάρσεις από το γκολ και μετά.
Πολύ καλή η διαιτησία των Κάμπαξη με βοηθούς τους κκ. Βλάχο και Περιβολάρη

Δροσιά: Βλάχος, Κυπιώτης, Αλεξίου, Ρωμανός, Τσούτης, Ματζούνης (79’ Σουλιωτάκης), Μπασούκος (89’ Βοϊλάκης), Αργυρός, Σάλεμ (65’ Χατζηνικολάκης), Πατρινός.
Ταμυναϊκός: Πετράκης, Παντελής, Γάτσης, Κολιόπουλος (35’ Λύκος Δ), Νίκας (89’ Λάμπρου), Μαυρίδης, Λύκος, Τηίνυ, Καρατζάς (79’ Ντούρας), Πιλάτης, Λύκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου