Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Πολύτιμο «τρίποντο» για τους Ωρεούς

Τρεις πολύτιμους βαθμούς πήρε ο Α.Ο. Ωρεών στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α1 κατηγορίας αφού κέρδισε  εντός έδρας τα Αλάτσατα με 1-0 και φιλοδοξεί πλέον στο δεύτερο γύρο να κάνει μια καλύτερη πορεία που ουσιαστικά να του εξασφαλίσει εύκολα την παραμονή του στην κατηγορία.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι Ωρεοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας και έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ μόλις στο 6’ λεπτό όταν σουτ του Μούστου έδιωξε σχεδόν πάνω από τη γραμμή του τέρματος ο Ντοβίνος Σ. σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Αθανασίου πήρε την κεφαλιά ο Δημητρίου αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κατάφερε να αποκρούσει. Η φάση του γκολ ήρθε στο 10’ λεπτό του αγώνα όταν σε μια αντεπίθεση από τις πολλές που έκαναν οι Ωρεοί, ο Τούσερτ μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Τζήμα και ο διαιτητής Λάμπρου καταλόγισε αμέσως την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αθανασίου Δ. κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους τα Αλάτσατα μπήκαν με πιο επιθετικούς προσανατολισμούς, χωρίς όμως να κάνουν τίποτα το ουσιαστικό, εκτός από ένα σουτ του Προβή, που έδιωξε με υπερένταση ο Μπιμπάι. Οι Ωρεοί ανέκαμψαν γρήγορα και είχαν δύο πολύ καλές στιγμές με το Μαργέτη στο 55’ και με το Μούστο στο 69’.  Δέκα λεπτά αργότερα οι Ωρεοί μετά από λάθος απόκρουση του Παπαρίδη κατάφεραν να πετύχουν γκολ με τον Τούσερτ, αλλά ακυρώθηκε, γιατί πριν η μπάλα πάει στον σκόρερ την είχε ακουμπήσει ο Μούστος που ήταν σε θέση οφ σάιντ. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα τα Αλάτσατα έμειναν με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Κατσαρής με δύο συνεχόμενες κίτρινες κάρτες, μία για σκληρό φάουλ και μία για διαμαρτυρία στον διαιτητή.
Πολύ καλή ως άψογη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η διαιτησία του Γιώργου Λάμπρου και των βοηθών του Καμπούρη και Τσάκου.
Ωρεοί (Γουρνάς): Μπιμπάι, Καρατσόλιας, Ματζώρος, Δημητρίου, Μαργέτης, Αθανασίου Ι., Μούστος (90’ Κόλεβ), Καπλανάι, Πατσής (65’ Καραβάς) (90’ Χριστόπουλος), Αθανασίου Δ., Τούσερτ
Αλάτσατα (Γιαννάκης): Παπαρίδης, Κατσαρής, Ντοβίνος Δ., Ντοβίνος Σ., Γιούνας, Μαρίνος (68’ Μιχαλόπουλος), Αλευρίδης, Προβής, Σπυρόπουλος, Τζήμας, Καρελής (89’ Κοκκίνης)
Γιάννης Δραπανιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου