Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΕΝ. ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ/ ΑΝΤΙΚΥΡΑ – ΛΟΥΚΙΣΙΑ 1-1: Γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια

Ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς το παιγνίδι οι παίκτες των Λουκισίων αφού προηγήθηκαν στο σκορ και διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως η ροή του αγώνα άλλαξε, οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία, ισοφάρισαν και λίγο έλειψε στο τέλος να κερδίσουν αφού κέρδισαν πέναλτι χωρίς να το αξιοποιήσουν.

Το παιγνίδι ξεκίνησε με την ομάδα των Λουκισίων να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και μια μεγάλη ατυχία, αφού μόλις στο 2’ ο Τσιομπάνης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Δέδε. Η αναγκαστική αλλαγή δεν έκοψε τον ρυθμό των φιλοξενουμένων οι οποίοι δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, τόσο με τον Ζαχαριά όσο και με τον Σκριβάνο.
Το γκολ για την ομάδα των Λουκισίων ήρθε στο 40’ όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας, Χρόνης, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε μια φάση που δεν ήταν επικίνδυνη, ο Φαρούκ έγινε κάτοχος της μπάλας και δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα των Λουκισίων δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους αντιπάλους της και όλα έδειχναν ότι θα μπορούσε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ και στην επανάληψη.
Ωστόσο, τα πράγματα ήρθαν εντελώς διαφορετικά, αφού οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στην επανάληψη και πήραν τα ηνία του αγώνα. Μάλιστα, στο 55 κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Τίγκα, ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ από μεγάλη απόσταση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, γράφοντας το 1-1.
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για ένα ακόμη τέρμα, ενώ οι παίκτες των Λουκισίων αρκέστηκαν στην διατήρηση του ισόπαλου αποτελέσματος το οποίο όμως ήταν ιδιαίτερα ρευστό.
Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στο 86’ όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Πλακίδας Χ, για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας των Λουκισίων σώζοντας την ομάδα του από βέβαιη ήττα.
Το τελικό 1-1, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιγνίδι κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητικό για την ομάδα των Λουκισίων αφού θα μπορούσε να είχε φύγει πολύ εύκολα ηττημένη από τον αγώνα.
ΕΝΩΣΗ: : Χρόνης , Λαζάρου,Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Αβράμπος, Παπαδήμος, Πολυτάρχου (56’ Χρήστος Πλακίδας), Γιαχρίτσης Γ. Τσίκας,( 78’Καφετζόπουλος) Κουτσούμπας και Νικολάου( 56’Μάριος Πλακίδας)
Α.Ο. Λουκίσια: Σουτζόγλου, Παπαδόπουλος, Μπαρκώσης, Καραμπάς, Ζαχαριάς, Ευσταθίου Ν. Σκριβάνος,(64΄Κοροβέσης) Μαντώρος, Ανέστης, Τσομπάνης (7’ Μιμιγιάννης, 89’ Λουκατζίκος) και Φαρούκ.
Πολύ καλή η διαιτητία του Ιωσηφίδη με άξιους βοηθούς τους Τσάκο και Μειντανά .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου