Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ Α1


Η «νηστεία» δεν …κράτησε πολύ...

Μετά την «παρθένα» 22η αγωνιστική, με τις ομάδες να συνάδουν με την …σαρακοστιανή νηστεία και να μην δέχεται κάποιος παίκτης τους την κόκκινη κάρτα, ήρθε μία εβδομάδα αργότερα, το πρ. Σαββατοκύριακο (19-20/3, να λήξει ...πανηγυρικά αυτή η «νηστεία» και πέντε παίκτες να αποβάλλονται σε τέσσερις (στις μισές) συνολικά συναντήσεις. Απ’ αυτές ξεχώρισε η ποινή των πέντε αγωνιστικών που επιβλήθηκαν στον Παναγιώτη Μαραγκό του ΑΟ Αυλωναρίου (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο 0-1 με την Κύμη), κάτι που σημαίνει ότι ο Γιώργος Ποδαράς μπορεί να τον υπολογίζει ξανά στις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Σίγουρα όσο το πρωτάθλημα οδεύει προς τη λήξη του και υπάρχουν το σχετικό άγχος και τα νεύρα που αποφέρουν η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων των ομάδων που δεν είναι βαθμολογικά αδιάφορες, εύλογα θα υπάρξουν και οι αντίστοιχες αποβολές και αγωνιστικές τιμωρίες…
Αναλυτικά οι τιμωρημένοι απ’ την προηγούμενη αγωνιστική και όσοι χρωστούν ποινές:
23η: Παναγιώτης Μαραγκός (Αυλωνάρι) 5 αγωνιστικές (υπόλοιπο 4), Βαγγέλης Κοκκάλας (Ερέτρια) 3 αγωνιστικές (υπόλοιπο 2), Παναγιώτης Γκογκομήτρος (Ωρεοί) 2 αγωνιστικές (υπόλοιπο 1), Βασίλης Χαϊνάς (Γυμνού), Γιάννης Μακρής (Λήλας), Βρυώνης Χριστοδούλου (Κριεζά) 1 αγωνιστική (εξέτισαν το περ. Σαββατοκύριακο 26-27/3).
ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΙΝΩΝ: Γιάννης Τσάγκος (Ταμυναϊκός) 2 αγωνιστικές, Δημήτρης Μπασινάς (Αρτάκη) 1 αγωνιστική.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου