Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Τί καταγράφει το σκάουτινγκ στην Εύβοια;

ΕΛΠΙΔΑ του ποδοσφαιρικού «αύριο» αποτελούν διαχρονικά οι νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξεκινούν ως ταλέντα και στην πορεία αποδεικνύουν αν αυτό το ταλέντο μπορούν να το εκμεταλλευτούν κατάλληλα και να προχωρήσουν. Πόσα και πόσα ταλέντα δεν χάθηκαν πριν ακόμα μας δείξουν τι …ψάρια πιάνουν σε υψηλό επίπεδο, με τις αιτίες να είναι πολλές και διάφορες, ενώ πολλές φορές αποτελούν ένα συνδυασμό ανασταλτικό για την εν γένει βελτίωση και καθιέρωση του νεαρού. 
Αυτού του …ταλέντου, που στην Ελλάδα τον θεωρούμε και σε ηλικίες 18 – 22 χρονών, όπου ο ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει ήδη διαμορφώσει την ποδοσφαιρική του «ταυτότητα» και να έχει εύλογα μοναδικές εκκρεμότητες την εμπειρία και τις παραστάσεις.

Πραγματικά φερέλπιδες και σε κατάλληλα να …επεξεργαστούν ηλικία είναι οι πέντε των Μικτών ομάδων της Εύβοιας που κλήθηκαν στις αντίστοιχες Περιφερειακές ομάδες Νέων και Παίδων, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις απ’ την εν γένει παρουσία τους τόσο με τους συλλόγους στους οποίους ανήκουν, όσο και με τα παραπάνω συγκροτήματα.
Τα «Ε – Σ», λοιπόν, «ανοίγουν» το …IMScouting για εσάς, τη βάση δεδομένων που με τον καιρό και τα ανάλογα αφιερώματα και παρουσιάσεις θα σας προσφέρουν …στο πιάτο, για ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Εύβοια σε νεαρό έμψυχο δυναμικό. Το κομμάτι, απ’ τα λίγα, που μας κάνουν να αισιοδοξούμε κάπως και για το ποδόσφαιρό μας…
Οι …fantastic – five, λοιπόν, των Μικτών της ΕΠΣΕ σας …παρουσιάζονται και οι προπονητές τους σας τους …παρουσιάζουν…    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου