Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΤΑΛΕΝΤΑ ....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΓΚΑΣ:  
«Όνειρο να παίξω σε ΑΕΚ και …Ρεάλ!»

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ με σταθερή …ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα είναι ο 17χρονος (5/2/1994) Ψαχνιώτης  της ομάδας της Αρτάκης (ανήκει στον Ηρακλή) και της Μικτής Νέων, Γιώργος Κωνσταντάγκας, γιος του Ιωάννη και της Μαρίας Κωνσταντάγκα. Ο ίδιος έχει καταφέρει –παρ’ ότι όπως λέει δεν αποτελεί αυτοσκοπό το να σκοράρει, αλλά να κερδίζει η ομάδα- να είναι πρώτος σκόρερ των «ερυθροκίτρινων» στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 με 8 τέρματα, τη στιγμή που έχει συμπαίκτες κι άλλους έμπειρους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές! Ο ίδιος, ωστόσο, και ο προπονητής του λένε τα πιο σημαντικά…

Αγαπημένη θέση – ρόλος: «Στην επίθεση, κορυφή, παρ’ ότι μπορώ να αγωνιστώ και σε άλλες θέσεις επιθετικά, ακόμα και σαν επιτελικός μέσος, πίσω απ’ τον επιθετικό ή τους επιθετικούς. Μ’ αρέσει οι συμπαίκτες μου να με τροφοδοτούν στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας».

Θέλει βελτίωση: «Όταν δέχομαι την μπάλα, στο κοντρόλ πρέπει να δουλέψω… Επίσης καλό θα ήταν να δουλέψω και το αριστερό μου πόδι, ώστε να έχω και τα δύο».
Στόχος – όνειρο: «Από μικρός έχω όνειρο να αγωνιστώ στην ΑΕΚ και στην Ισπανία στη Ρεάλ Μαδρίτης!»
Αγαπημένη ομάδα (Ελλάδα – εξωτερικό): «Στην Ελλάδα είναι η ΑΕΚ και στην Ευρώπη η …Μπαρτσελόνα, που παίζει το καλύτερο αυτή τη στιγμή ποδόσφαιρο στην Ευρώπη!»
  

Βαγγέλης Τόγιας: «Είναι ένα πειθαρχημένο παιδί, ταλαντούχο και με πολλές δυνατότητες για την ηλικία του. Είναι δεξιοπόδαρος σέντερ – φορ, που έχει εύκολο το γκολ, κάτι που αποδεικνύει και με το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ της Αρτάκης στο πρωτάθλημα, παρ’ ότι δεν αγωνίζεται βασικός…
Είναι ένα ψηλό και δυνατό παιδί, που χρειάζεται όμως επιπλέον δουλειά για να εξελιχθεί σε ποδοσφαιριστή μεγαλύτερου επιπέδου. Από αυτόν εξαρτάται, γιατί τα στοιχεία τα έχει. Πρέπει να δουλέψει σε θέματα τακτικής και τεχνικής και το καλό σ’ αυτό είναι ότι είναι πάντα παρών στις προπονήσεις…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου